Op 30 oktober 2017 organiseerde House of Rebels de feestelijke opening van Kappé Perfumes and Colors op Schiphol Plaza. Deze winkel verhuisde binnen Schiphol Plaza naar een nieuwe locatie, en de opening van hun nieuwe winkel werd groots gevierd.

 

Over Kappé Perfumes and Colors

Kappé Perfumes and Colors is al sinds een begrip op Schiphol Plaza. Het winkelend publiek kan bij deze luxe parfumerie kun je terecht voor internationale, kwalitatieve merken op het gebied van parfum, beauty en skincare. Ook zijn er een groot aantal merken voor heren vertegenwoordigd.

 

 

De opening

De dynamische luchthaven Schiphol leeft 24/7. De winkelopening begon daarom op een wat ongebruikelijk tijdstip. Om 7 uur ’s ochtends werd een lintje doorgeknipt door de CCO van Schiphol, André van den Berg. Hierna werd geproost en konden genodigden als eerste een kijkje nemen in de gloednieuwe winkel. Het openingsevent duurde tot half 10 ’s avonds en er was de hele dag genoeg te beleven. Zo was er een DJ en een photobooth en liepen er prachtige hostessen rond die het winkelend publiek kennis lieten maken met enkele luxe producten. Last but not least was make-up artist Amanda Rijff aanwezig. Bezoekers konden in haar visagiestoel terecht voor een gratis touch-up, om zo stralend weer de winkel uit te lopen.

 

De winkel werd gedurende de dag druk bezocht door vele nieuwsgierige mensen. Een groot succes! House of Rebels was verantwoordelijk voor het creatieve concept rondom de opening, en tevens de uitvoering hiervan. Van DJ tot aankleding tot hostessen, wij regelen het! Ook was House of Rebels gedurende het event aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast hield House of Rebels die dag ook de Facebook en Instagram voor Perfumes and Colors bij. Ieder uur werd er een foto geplaatst en werd er een live video gemaakt van de feestelijke opening. Heb jij binnenkort ook een event waarbij je ondersteuning kunt gebruiken? Wij horen het graag!