Spotlight | Winnen met Treaclemoon!

Spotlight | Winnen met Treaclemoon!

Voor Treaclemoon heb ik een te gekke winactie mogen maken die geplaatst wordt opsocial media. Winacties zijn voor elk merk verschillend omdat de interesses voor producten verschillen per doelgroep.  Zo kun je voor Treaclemoon kleurrijke jonge producten weggeven die een lust voor het oog zijn.

Een Treaclemoon post maken

Treaclemoon is altijd een feestje om voor te werken. De inspiratie vliegt je om de oren wanneer je een blik neemt op de Instagram pagina. Voordat ik ga schetsen, doe ik eerst inspiratie op. Ik zet het beeld dat ik in mijn hoofd heb op papier en bekijk vervolgens  welk idee het beste bij de doelgroep van Treaclemoon past.

De kleurrijke foto’s van Treaclemoon komen tot stand door middel van fotografie en een vleugje Photoshop. Het is elke keer een leuke uitdaging om een nieuwe post te creëren die aanspreekt en mooi past bij het vrolijke frisse karakter van Treaclemoon.

Win een mooie prijs!

Het leukst van deze winacties vind ik de response die je krijgt van de Treaclemoon volgers. We krijgen ontzettend enthousiaste berichten van volgers. Het is bij elke winactie weer overduidelijk: het is geslaagd!

Wat kon je deze keer winnen? Een te gekke polaroid camara en een heerlijk Treaclemoon pakket! Het leuke aan deze winactie was dat je de prijs kunt delen en de camera een blijvende herinnering is aan Treaclemoon.