Amazing Activities | lancering Stockon

House of Rebels ondersteunt Stockon op het gebied van marketing en PR! Tijdens verschillende brainstormsessies zijn we alles te weten gekomen over de app Stockon. Het werd voor de Rebels direct duidelijk dat het allemaal draait om gemak: nooit meer sjouwen, nooit meer misgrijpen en nooit meer nadenken over je favoriete boodschappen. De behoefte voor deze app is er en House of Rebels kan niet wachten deze handige app met jullie te delen!

Wat is Stockon?

Het concept van Stockon is dat je geen losse boodschappenlijstjes meer hoeft samen te stellen. Met deze handige app hoef je maar eenmalig een digitale voorraadkast aan te leggen. Elke twee weken volgt er een levering, die je natuurlijk kan pauzeren of aanpassen indien de situatie daar om vraagt. Vóór iedere levering doet de app een suggestie over welke producten aangevuld moeten worden, gebaseerd op verbruik, gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeuren. Zo krijgt de app de inzichten om jouw leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Lancering & resultaten

13 januari 2018 was het eindelijk zo ver, de lancering van Stockon! Naar aanleiding van de lancering kwamen er al gelijk ontzettend veel mooie publicaties. Stockon heeft bijvoorbeeld meerdere malen op AndroidWorld gestaan, daarnaast is er een ontzettend leuk interview geweest met Distrifood en ook RTL was van de partij! Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden van mooie publicaties.

Out-of-the-box

Naast de lancering heeft House of Rebels ook de perszending verzorgd. Deze is op een erg ludieke en passende manier vormgegeven. De ontvangers kregen namelijk niet alleen het persbericht, maar ook een doos met vaatwastabletten. Hier zat nog één tablet in, waar Stockon natuurlijk dé oplossing biedt voor dit welbekende ‘misgrijp’-probleem.

Out-of-the-box denken is niets nieuws voor House of Rebels en we doen dit ook graag! Wij kunnen dit natuurlijk ook voor jouw merk verzorgen! Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer weten?

Voor meer informatie over Stockon ga naar de website, of bekijk het persbericht!