Amtrium in Rebel style

House of Rebels  Blog   Amtrium in Rebel style

Amtrium in Rebel style

Het RAI Amtrium opent binnenkort officieel haar deuren. Zoals jullie weten is restaurant THE ROAST ROOM ook hieraan gevestigd. De opening van het RAI Amtrium is niet zomaar een nieuwtje, RAI Amsterdam is ook een nieuwe opdrachtgever van House of Rebels!

Multifunctioneel

Het RAI Amtrium ligt aan de stadszijde van het RAI-complex en verbindt de RAI met de stad Amsterdam. De naam is een mix van Het Atrium en Amsterdam.

Het RAI Amtrium wordt een gebouw, waarin beurs-, congres- en kantoorfunctie verenigd zijn. Functioneel is het een volwaardig congrescentrum met ontvangstlounge, congreszalen en break out rooms. Op de bovenste verdiepingen is er een grote kantoorruimte. Het Amtrium geldt ook uitstekend als entree voor de achterliggende beurshallen. Het plaatje wordt compleet gemaakt door horecagelegenheden, waaronder restaurant THE ROAST ROOM.

City Farming Kas

Naast al die voordelen, zit naast het Amtrium ook een 5 verdiepingen tellende verticale City Farming kas. Op deze manier levert het gebouw straks haar eigen groenten en kruiden voor het bedrijfsrestaurant en voor THE ROAST ROOM. Bovendien dient de kas ook als luchtfilter, in combinatie met de Warmte- Koudeopslag van het gebouw. Het duurzaam materiaalgebruik, goede installaties en het clusteren van voorzieningen maken het Amtrium tot een voorbeeld van de nieuwe generatie congrescentra. Het Amtrium heeft als eerste in Nederland het BREEAM-NL Excellent Niveau behaald. Dit is een keurmerk voor duurzaamheid.

House of Rebels

House of Rebels gaat de PR-werkzaamheden rondom de opening van het RAI Amtrium verzorgen. Na het succes van het PR traject  voor THE ROAST ROOM is het RAI Amtrium ons tweede mooie project op deze locatie!