Are you ready for the summer?

House of Rebels  Blog   Are you ready for the summer?

Are you ready for the summer?

De maand mei is alweer in volle gang en hoewel de weersverwachting het nog niet echt laat zien, komt de zomer steeds dichterbij. Een nieuw seizoen betekent nieuwe lanceringen! The Body Shop heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt en kondigde in de maand april drie nieuw producten aan én een geheel nieuwe make-up collectie. Heb jij al kennis gemaakt met alle nieuwe releases?

Smart girls fake it is de slogan van één van de nieuwe producten van The Body Shop. Laat het zonnetje het afweten of wil je zo snel mogelijk een mooie, bruine tent zonder uren te bakken? Dan is de Honey Bronze BB Body Cream het perfecte product voor jou. The Body Shop zou The Body Shop niet zijn, als het product niet zowel verzorgend als fairtrade zou zijn! Daarom is de Honey Bronze™ BB Body Cream verrijkt met honing uit het UNESCO Sheka Forest in Ethiopië, die zorgt voor een gehydrateerde huid. Meer informatie vind je hier.

Een andere aanrader voor de aankomende zomermaanden is de multifunctionele Multi-Use Soothing Gel™. Deze verkoelende en hydraterende gel op basis van fairtrade aloë vera is ideaal voor een geïrriteerde, rode of verbrande huid. Het product kan gebruikt worden voor zowel lichaam, handen en gezicht en is vrij van parfum, kleurstoffen, alcohol en conserveringsmiddelen. Een nachtje doorgehaald of niet kunnen slapen? Mams at Work tipte de gel als oogcrème! De verkoelende werking zorgt voor een frisse blik en de hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de fijne lijntjes verdwijnen.

Last van een doffe teint en toe aan een zomerse energieboost? Ook hier biedt The Body Shop een oplossing voor, en wel in de vorm van de nieuwe Vitamin C Glow-Revealing Liquid Peel! De huid van ons gezicht krijgt dagelijks behoorlijk wat te verduren. Facturen als het weer, vervuiling en een onevenwichtig dieet zijn stuk voor stuk boosdoeners voor een gezonde, stralende teint. Deze exfolierende peeling helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden en geven je in no time weer een glowing, healthy skin!

Tenslotte lanceerde The Body Shop de afgelopen maand een nieuwe make-up collectie! Dare to stand up and stand out en creëer een gewaagde look die gezien mag worden! Kies jouw favoriete kleuren uit de 30 nieuwe eyeshadow shades en stel het oogschaduwpalet van jouw dromen samen. De perfecte basis voor jouw look creëer je met het nieuwe Contour Palette en maak tot slot je look compleet met het nieuwe Lip Palette!

Kortom: The Body Shop biedt alles wat jij nodig hebt om deze zomer goed voor de dag te komen. Laat die zon maar doorkomen!