title image

Rebels en Beauty

Beauty pr-bureau

Beauty pr is onze passie – we love it and we live it! Cosmetica en beauty maken onderdeel uit van het DNA van de beautyREBELS en vormen een belangrijke bouwsteen van House of Rebels. Met jarenlange ervaring in de inspirerende wereld van cosmetica en beauty is House of Rebels hét full service beauty pr-bureau voor alles op gebied van cosmetica.

 

Beauty producten en klanten

REBELS werken voor veel mooie beautyproducten en klanten, waaronder zowel grote (internationale) merken als bijzondere niche merken. Goede zichtbaarheid door middel van Free Publicity in het juiste media umfeld is de doelstelling! Met veel toewijding bouwen wij als pr- en marketingbureau in beauty dagelijks aan het imago en de naamsbekendheid van deze merken – zie verder onderaan deze pagina een selectie van huidige klanten en klanten waar we in het verleden een project voor hebben gedaan.

 

Gedegen, creatief en ambitieus

We bedenken en implementeren effectieve en op maat gemaakte pr- en marketingstrategieën. Zo verzorgen we als beauty pr-bureau o.a. complete pr-trajecten rondom lanceringen van nieuwe cosmetica- producten of merken en ontwikkelen wij nieuwe invalshoeken om bestaande producten en merken onder de aandacht te brengen. Gedegen en accountable, maar ook een creatief en ambitieus. Een duidelijke aanwezigheid in de juiste media is hierbij het voornaamste doel! Dankzij ons uitgebreide netwerk van pers, influencers, bloggers en journalisten binnen de beautybranche en onze kennis van de laatste cosmeticatrends weten we de boodschap van de klant altijd zichtbaar te maken voor de gewenste doelgroep.

 

Imagine, be creative and stand out; opvallen in al het communicatie- en mediageweld is onze doelstelling als beauty pr-bureau!

beauty PR House of Rebels PR & marketing
Contact ons

Beauty PR bureau

Imagine, be creative and stand out!

Beauty zit in ons DNA! Onze jarenlange ervaring zorgt voor een snelle en effectieve plan van aanpak en een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd.

Bel of e-mail ons voor een afspraak …

Telefonisch op 020 – 38 800 42

of per mail via rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

[recaptcha]

Klanten & projecten

Testimonials

Nieuwe kenmerkende Treaclemoon huisstijl op Instagram & Facebook

House of Rebels heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een kenmerkende Treaclemoon huisstijl op instagram & Facebook

Treaclemoon verdiende meer aandacht op Facebook en Instagram. House of Rebels heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een kenmerkende Treaclemoon huisstijl. Open onze pagina’s en beoordeel zelf! De kleuren spatten werkelijk van je scherm af, hier kun je niet meer omheen!

Dankbaar voor professionaliteit, enthousiasme en toewijding!

Dankbaar voor professionaliteit, enthousiasme en toewijding!

Fanllory over House of Rebels House of Rebels heeft de lancering van onze merk verzorgd. Wij zijn dankbaar voor hun professionaliteit, enthousiasme en toewijding om het succesvol te maken. Creatief en meedenkend PR Bureau!

Testimonial lavera

Testimonial lavera

"We are very pleased with the open and friendly collaboration with House of Rebels. Since the beginning they have represented our brand lavera on a continuous basis, and they have gradually built up our media attention. Thanks to House of Rebels we took part in many interesting activities that generated exposure for the brand. We also had the pleasure to present lavera at the common House of Rebels press day. Due to the professional yet relaxed organization, the attendance of many press contacts and great handling afterwards, this was an effective and successful event!"