(Beauty)Trick or Treat?!

House of Rebels  Blog   (Beauty)Trick or Treat?!

(Beauty)Trick or Treat?!

Wie zegt dat make-up er alleen is om ons mooier te maken? Make-up Studio bewijst dat make-up ook de monsters in ons naar boven kan halen!

Deze oktober griezelt make-up studio heel wat af, en trakteert haar bloeddorstige fans op de meest griezelige Halloween looks via social media! Ook zijn de stuipen op het lijf gejaagd door de Vamp(ire) Alert collectie die bol staat van de bloody en gitzwarte make-up producten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een lijkbleke huid, bloedrode nagels, en gitzwarte lippen? De echte Vamp(ire)s gaan ervoor! De Halloween workshops die afgelopen weken zijn gegeven door de make-up artists van Make-up Studio, hebben ervoor gezorgd dat alle dames van tips en tricks zijn voorzien en optimaal kunnen gruwelen. Well done, Make-up Studio! Of hebben jullie je deelnemers liever raw?;)

Vandaag is het 31 oktober, en je weet wat dat betekend. Vannacht huilen de wolven, griezelen de geesten, en dansen de doden… Maar vrees niet! Carve een pompoen, bereid spooky Halloween snacks, en nodig een aantal zwarte spinnen uit, dan wordt ook jouw Halloween Night griezelig goed!