Rebel report | Goede voornemens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en misschien heel wat goede voornemens! Of het nou gezonder eten, meer sporten, of vaker bij je oma op bezoek gaan is, we weten allemaal dat we onze goede voornemens vrijwel nooit volhouden. De eerste maand van 2018 is alweer bijna voorbij, dus het is tijd voor een evaluatie wat betreft de voornemens! House of Rebels vertegenwoordigt twee prachtige merken die je kunnen helpen bij je doelen met betrekking tot je gezondheid.

 

Vitals

Gezond zijn en vooral blijven is voor veel mensen een belangrijk doel. Met het oog op de goede voornemens is een fit gevoel en een gezond gewicht krijgen en behouden vaak een prioriteit. Vitals is een klant van House of Rebels en staat voor gezond worden en blijven op een natuurlijke wijze met behulp van supplementen. FytoSlank is een product van Vitals dat de vetverbranding op een natuurlijke manier stimuleert. Een passend middel om je te helpen met bepaalde goede voornemens voor 2018!

 

Mesologie

Veel van de goede voornemens hebben te maken met gezondheid. De Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) is een beroepsorganisatie voor gediplomeerde mesologen en ook een klant van House of Rebels! Mesologie is een geneeswijze waarbij reguliere, westerse medische kennis gecombineerd wordt met kennis uit traditionele geneeswijzen. Denk bijvoorbeeld aan Ayurveda, Homeopathie en Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze combinatie van verschillende geneeswijzen brengt inzicht in iemands totale functioneren. Het doel van Mesologie is het opsporen en tegengaan van chronische klachten, door te kijken naar verstoringen (dysfuncties) in het hele lichaam. Mesologie gaat dus verder dan symptoombestrijding en kijkt niet alleen naar de klacht zelf, maar ook alles wat daartoe geleid kan hebben. Elk mens en elke klacht is uniek, en vereist daarom een unieke behandeling.

 

Het is makkelijk om je doel uit het oog te verliezen. Raak niet gefrustreerd en leg de lat niet te hoog, dan hou je de voornemens langer vol. Maar let wel op, het moet natuurlijk wel leuk blijven want 2018 belooft veel goeds. Wil je meer weten over Vitals of Mesologie? Hier vind je meer informatie over Vitals of lees hier verder over Mesologie!