Behind the scenes | This was 2017!

Vlak voordat het nieuwe jaar aanbreekt, blikken wij graag nog even terug op het afgelopen jaar. Wat een prachtig jaar vol samenwerkingen op het gebied van PR, social media, marketing en events ligt er achter ons. Wij kijken daarom met veel trots terug op dit voor House of Rebels wederom succesvolle jaar. Graag kijken we samen terug op een paar van die mooie momenten en we kijken helemaal graag vooruit naar 2018! We proosten op een nieuw jaar met mooie projecten voor onze prachtige merken.

Bye 2017!

In 2017 zijn er aan zowel het lifestyle- als beautyportfolio meerdere mooie en unieke merken toegevoegd. Dit was tevens het jaar van de groeiende vraag naar natuurlijke cosmetica. Dit werd op onze House of Rebels pers opendag in september dan ook goed vertegenwoordigd door onder andere het Australische cosmeticamerk INIKA en de natuurlijke nagellak van Little Ondine. Naast ons eigen event waar meerdere merken aanwezig waren, organiseerden wij ook succesvolle evenementen voor onder andere Kappé Perfumes & Colors en The Body Shop met het #PLAYFORPEACE event.

 

In samenwerking met verschillende merken hebben wij ook een food- en beautybox uit mogen uit sturen met verschillende skincare- en cosmeticaproducten. Deze boxen zijn toen verstuurd naar persrelaties waar wij nauw mee samenwerken om zo online publiciteit te genereren. Dit leuke en effectieve initiatief zullen we in 2018 voortzetten.

 

Ook zijn wij onwijs dankbaar voor de mooie samenwerkingen door het jaar heen met alle on- en offline pers! We mogen terugkijken op een succesvol jaar wat betreft de print en online zichtbaarheid voor onze klanten, door alle prachtige resultaten.

House of Rebels Pulsin in Santé House of Rebels PR The Body Shop Vera CamillaHouse of Rebels PR events social media - Vondels sparkles from Amsterdam

Hello 2018!

Voor 2018 zijn wij natuurlijk nog ambitieuzer en nog meer excited dan afgelopen jaar. Er staan al een aantal prachtige nieuwe PR-plannen op de agenda. Denk onder andere aan events voor onze merken, onze eigen House of Rebels pers opendag op 13 februari en het creëren van de leukste content voor op social media. Daarom kijken wij met veel enthousiasme uit naar weer een nieuw jaar waarin we weer veel voor jou kunnen betekenen. Wij hopen jullie ook! Bij dezen wensen de Rebels jou alle geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar!

 

Kunnen wij iets voor je betekenen op het gebied van social media, PR of events? Neem dan contact met ons op!