Behind the scenes | Voorjaar essentials

De lente is begonnen! Om ervoor te zorgen dat jij compleet ready bent om je verzorgingsproducten aan te passen aan deze tijd van het jaar hebben wij van House of Rebels een lijstje met essentials voor je gemaakt. Welke trends je echt niet mag missen en welke producten jouw huid optimaal verzorgen en laten shinen lees je hier!

Happy spring!

De lente is stiekem favoriet van een hele hoop mensen en wij begrijpen heel goed waarom! Alles komt weer tot bloei en de terrasjes worden langzaamaan gevuld met gezelligheidsdieren. Bovendien zijn wordt het weer ook wat aangenamer, met het zonnetje die zich toch weer wat vaker laat zien. Maar los daarvan is het natuurlijk wel belangrijk dat we onze huid goed blijven verzorgen. Daarom hieronder een aantal personal faves van de Rebels.

Wake-up and make-up

Gebruik de Matte Clay Concealer om je onzuiverheden en donkere kringen onder je ogen te camoufleren. Deze fijne concealer is verkrijgbaar in 10 tinten, waardoor er voor iedereen een geschikte kleur bij zal zitten. Om een gezonde look te creëren maak je je look af met een blush. De Mineral Blush Puff Pot van INIKA is een fijne biologische en vegan rouge en komt in een handig potje voor onderweg. Dit product geeft jou de juiste glow voor een zonnige lentedag.

Treat yourself

Na een drukke dag reinig jij vervolgens je huid met het heerlijke DIY Soap gezichtsmasker met biologische honing. Deze werkt diep reinigend en kalmeert de huid door gebruik van de zachte honing. Daarnaast heeft ons haar ook verzorging nodig, dus als verwennerij gebruik je de biologische kokosolie van DIY Soap als haarmasker. Voor in onder de douche tippen wij je de heerlijke foaming shower gel uit de Pure Serenity lijn van Treets Traditions. En voila, klaar voor het voorjaar!

House of Rebels Voorjaars beautyessentials PR marketing events

Houd dus dit lijstje in gedachten en zorg ervoor dat jij helemaal lente-proof bent als het voorjaar begint! Vind je dat jouw merk ook tussen dit lijstje hoort? En kan je wel wat ondersteuning gebruiken om jouw merk naar een nieuw level te brengen? Neem dan contact op!