Bepaal je eigen sfeer met Lucis Lamp!

House of Rebels  Blog   Bepaal je eigen sfeer met Lucis Lamp!

Bepaal je eigen sfeer met Lucis Lamp!

Een picknick in het park, een boottocht met vrienden of in een tentje op Lowlands: met de draadloze Lucis LED Lamp van Innovative Brands geef je de zomer kleur. De mobiele Dutch Design Lamp brandt met slechts 4 uur opladen tot wel 80 uur, biedt keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en is niet bang voor water. Dus waar je ook bent, jij bepaalt de sfeer.

Wat voor veel mensen een pluspunt is, is het feit dat het vele gedoe met een app of afstandsbediening verleden tijd is. Met de touch sensoren is de lamp van kleur te veranderen en eenvoudig zachter of juist feller te zetten. De lamp aan- of uitzetten? Gewoon even drie keer schudden.

We horen jullie denken, is deze lamp niet te mooi om waard te zijn? Nee, want letterlijk aan alles is gedacht! De Lucis Lamp is niet bang voor water en vuil en komt bovendien met enkele handige accessoires. Zo zijn er een handige draagzak, een haak om de lamp op te hangen – bijvoorbeeld in je tent of aan een boomtak – en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet: van een wijnfles tot een fles gin.

Toen de makers van Innovative Brands ook nog eens de Lucis Lite en Lucis Bamboo introduceerden, konden wij niet anders dan ‘ja’ zeggen en deze unieke samenwerking aangaan. Sinds 2017 ondersteunen wij de Lucis Lamp dan ook bij PR-werkzaamheden zoals het genereren van publicaties en het schrijven en uitsturen van persberichten. Wil je zien wat ons werk reeds heeft opgeleverd? Klik dan hier!

Wil je liever wat meer weten over deze lamp? Lees dan hieronder verder:

Lucis Lamp Lite

De Lucis Lamp Lite is het instapmodel met een output van 250 lumen, vergelijkbaar met een 25 watt gloeilampje. De mobiele sfeermaker heeft een stijlvolle matte finish, een water- en vuilafstotende coating en brandt met slechts 2,5 uur opladen 4 tot 40 uur. Verder is de Lucis Lamp Lite uitgerust met een nieuw lichtprogramma dat alle kleuren achter elkaar afspeelt.
De Lucis Lamp Lite is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €49,90,-.

Lucis Lamp Bamboo

De Lucis Lamp Bamboo is maar liefst twee keer zo sterk dan de Lucis Lamp Premium en Lite. Het nieuwe model gaat nog een stap verder met een output van 450 lumen. Met 7 uur opladen kun je tot wel 100 uur van de sfeermaker genieten. De meest krachtige draadloze lamp ter wereld is bovendien uitgerust met een stijlvolle voet en hendel van bamboe.
De Lucis Lamp Bamboo is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €129,-.