Herfstvakantie: tijd voor wat leuks!

De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden langzaam korter en de truien worden weer uit de kast getrokken: de herfst is weer begonnen. Het is herfstvakantie en dit is dé perfecte reden om er lekker op uit te gaan. Tijdens dit kleurrijke seizoen springen de activiteiten als paddenstoelen uit de grond, en veel bijzondere activiteiten doe je met Groupon!

 

Er op uit!

Er is zoveel te ontdekken in Nederland. Een leuke excursie, er lekker op uit, voor ieder wat wils, groot en klein. Je hoeft niet ver te gaan, want Groupon biedt vele lokale activiteiten aan. Ontdek het beste uit je stad en geniet volop van je herfstvakantie met Groupon!

balloonhouseofrebels

Herfst

Het herfst weer kan wisselvallig zijn, met soms nog wat nazomerse trekken. Op deze dagen is het heerlijk om nog even van het zonnetje te genieten. Voor de zonnige momenten zijn er genoeg buitenactiviteiten bij Groupon te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld varen door de Amsterdamse grachten, paintballen, flyboarden, parachutespringen, een ballonvaart maken etc.

sushihouseofrebels

 

Ook voor de koudere herfst dagen heeft Groupon veel te bieden. Ga bijvoorbeeld een dagje laser gamen, participeer in een sushi workshop, neem een dansles of ga bij een lekker restaurant eten. Kijk op de Groupon website voor alle opties!