Communicatiebureau Amsterdam

House of Rebels

 

Welke communicatie is voor jouw merk, bedrijf, product of dienst efficiënt en effectief? En welke wijze van communicatie met de doelgroep is het meest doeltreffend? House of Rebels geeft – als communicatiebureau Amsterdam – graag advies met betrekking tot jouw communicatiestrategie en kan ook de operationele communicatie uit handen nemen. We zijn het communicatiebureau omdat we actie ondernemen en rebels denken. Maatwerk is voor ons standaard, waardoor jij opvalt in al het communicatiegeweld.

Doelgericht en professioneel communiceren

Als doelgericht communicatiebureau maken we afhankelijk van jouw doelstelling een communicatieplan. We verzorgen onder andere interne en en externe communicatieplannen, huisstijl- en campagneontwikkeling,  nieuwsbrieven en e-books, events en richten we social media kanalen en websites in. We komen snel tot een advies en een communicatieplan dat strategie, creatie, en implementatie bevat. Een concreet plan van A tot Z om het gewenste resultaat te realiseren!

Communicatie activiteiten

 

Communicatie strategie

Een allround communicatie strategie en plan van aanpak specifiek voor jouw (nieuwe) merk, bedrijf, dienst of product zodat de boodschap eenduidig en effectief wordt overgebracht naar haar publiek.

 

PR | Free publicity en Media inkoop

Genereren van PR | free publicity in de belangrijkste on- en offline media kanalen waar het merk, bedrijf, dienst of product optimaal zichtbaar is. zowel via PR publicaties, branded content als influencermarketing. Lees hier verder over onze PR activiteiten.

 

Social Media

Praktisch niemand kan zich nog een leven voorstel zonder social media. Wil je dit professioneel aanpakken en echt resultaat boeken?

Lees hier verder over onze Social Media activiteiten.

 

Nieuwsbrief | e-books

Een van onze marketingcommunicatie tools is de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief ontwikkelen we voor diverse klanten. Onze nieuwsbrieven krijgen veel positieve reacties en klanten zien direct na het versturen al een gewenste reactie. Ook interessant om extra leads, bestellingen of reserveringen te genereren. Laat je fans bepaald nieuws zien en jouw bedrijf staat weer haarfijn op het netvlies van je (potentiële) klant.

 

Communicatie Interim opdracht

Tijdelijke ondersteuning nodig voor een communicatie project binnen jouw organisatie? House of Rebels kan ook als interim bureau worden ingezet voor een project van een x-aantal uren per week gedurende een bepaalde periode.

House of Rebels weet wat de juiste communicatie kan bewerkstelligen en richt zich op een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd!

 

Imagine, be creative and stand out!

 

House of Rebels communicatie:

 

  • Communicatie strategie
  • Huisstijl
  • Website ontwikkeling
  • Free publicity (PR) en media inkoop
  • CRM / Nieuwsbrief
  • E-books
  • Online programma’s
  • Social Media
  • Communicatie interim opdracht

Email ons voor een afspraak op:

rebels@houseofrebels.com

What’s stopping you?

copywriter

Het Latijnse woord communicare slaat terug op “iets gemeenschappelijk maken”.

Testimonials Communicatiebureau Amsterdam | House of Rebels

Testimonial Present Company BV

“In de afgelopen jaren hebben we geregeld samengewerkt met de Rebels. Mijn persoonlijke ervaring is bijzonder positief: De Rebels weten als geen ander een perfecte balans te vinden tussen creativiteit en technische/budgettaire haalbaarheid. Daarbij werken ze uiterst professioneel en weten ze waarover ze spreken. Vakmensen bij uitstek!” Nanne Tj. Geertsma, Eigenaar Present Company BV

 

Testimonial kunstenaar The Shellman

“Dit is geen standaard communicatiebureau. De Rebels zijn persoonlijk en zakelijk tegelijk. Toen we bijvoorbeeld besloten mijn workshops te promoten besloten ze zelf eerst een dag mee te komen doen aan een workshop zodat ze precies wisten wat ze zouden promoten. Dat gaf mij een goed gevoel. Wanneer bepaalde communicatie niet meer nodig is laten ze dat gewoon weg, en vaak, zonder te vragen, komen ze dan weer met een reeks nieuwe ideeen en mogelijkheden. Ik ben heel erg blij met ze. Ik hoop ten zeerste dat u geen klant van ze wordt zodat ze meer tijd voor mij overhouden:).”  Niels van Alphen – eigenaar Shellman

CONTACT

Imagine, be creative and stand out!

Email ons voor een afspraak …

via rebels@houseofrebels.com.

 

What’s stopping you?