Content is fire, social media is gasoline!

House of Rebels  Blog   Content is fire, social media is gasoline!

Content is fire, social media is gasoline!

Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen: social media!
Dankzij deze ideale business tool kun jij je direct richten tot de juiste doelgroep. Ook ontwikkel je meer exposure, verbeter je je merkbeleving en search rankings, genereer je nieuwe leads en nog veel meer…

Met een enorme stijging in gebruik, heeft social media een grote invloed op ons dagelijks leven. Zo is bijvoorbeeld het gebruik van Instagram het afgelopen jaar met maar liefst 50% gestegen.
Want zeg nou eerlijk, kijk jij ook niet regelmatig op je telefoon of laptop om te ontdekken wat er gebeurt in je omgeving? Nog altijd neemt dit gebruik en de invloed ervan toe. Niet zo gek dus dat ook jij je social media kanalen goed zal moeten inzetten! Benieuwd naar meer informatie, lees dan hier verder!

Kun jij ondersteuning gebruiken bij het zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten van social media? House of Rebels kan je helpen! Allereerst kunnen wij in kaart brengen wat het resultaat zal zijn van social media accounts, en wat dit doet voor je merk. Daarnaast kunnen wij je accounts opzetten waarna we je kunnen trainen om uiteindelijk zelf de accounts te kunnen beheren.
Ben je al social?

Dan geven we je graag advies over mogelijke verbeteringen met betrekking tot de huidige inzet.

Rebel resultaten – Sinds kort beheren wij de social media accounts – Facebook en Instagram – van onze klanten Treaclemoon en NONIQUE! Dit op basis van full service. De content die we voor beide creëren is toegespitst op diens specifieke wensen en brand values. Zo hebben wij voor Treaclemoon een huisstijl ontwikkeld dat goed bij het merk aansluit: fris, kleurrijk en speels!

Met name Instagram blijkt booming. P.S. wist je dat ons eigen Instagram account deze maand met maar liefst 1000 volgers is gegroeid? Zo haalden we de 8000 volgers! Wil jij ook zulke mooie resultaten bereiken? Neem contact met ons op!