De social media trends van 2017 voor bedrijven

House of Rebels  Blog   De social media trends van 2017 voor bedrijven

De social media trends van 2017 voor bedrijven

Tegenwoordig benutten veel bedrijven social media als business tool. Continu zijn ze op de hoogte van de veranderingen die plaatsvinden en passen eventueel hun strategie hierop aan. Met oog op het nieuwe jaar, vinden in het bedrijfsleven de volgende vijf grote bewegingen plaats op gebied van social media.

1. Door smart te investeren in social media advertentiemogelijkheden, kunnen bedrijven zich direct richten op de juiste doelgroep. Daarnaast kan het gedeeld worden en is het eenvoudig te analyseren.

2. Het aanmoedigen en stimuleren van werknemers om berichten over het bedrijf op hun eigen social media accounts te plaatsen/delen wordt de game-changer van 2017! Werknemers zijn je social media leger!

3. Door te investeren in personeel met de vereiste vaardigheden kan social media optimaal benut worden als business tool.

4. Voor 2017 is het een zakelijke noodzaak dat ook CEO’s zich bevinden op het sociale web.

5. Al sinds enige tijd is social media niet alleen een marketing tool meer. Klanten verwachten service, ook via de social media kanalen. De opkomst van social chatbots is voor 2017 dan ook de manier deze service te bieden!

Lees het volledige artikel hier: http://www.inc.com/ryan-holmes/top-5-social-media-trends-for-businesses-in-2017.html