REBELS with a cause! Marketingcommunicatie bureau Amsterdam

House of Rebels is een full-service marketingcommunicatie en PR bureau voor lifestyle merken. We hebben nationale en internationale ervaring en zijn actief in de gehele Benelux.

 

We denken anders en rebelleren om op te vallen met als doel een tastbaar resultaat binnen een afzienbare tijd. Imagine, be creative and stand out! Wij helpen opdrachtgevers op zowel strategisch als operationeel vlak met het communiceren van het nieuws of het lanceren van een merk, product of dienst. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en merk op onze Rebelse manier zichtbaar wordt voor stakeholders, potentiële klanten en de pers.

 

House of Rebels bouwt aan het imago en bekendheid van de merken en bedrijven van haar klanten. We zijn een full service marketingcommunicatie en PR bureau. We denken graag mee op gebied van PR én marketing, social media en eventsDe expertise van de REBELS ligt op gebied van de innerlijke en uiterlijke verzorging waaronder: Beauty, Gezondheid & Wellness en Food.

GRATIS ADVIES GESPREK

Marketingcommunicatie bureau Amsterdam

Marketingcommunicatie, PR en Social Media

Communicatie & PR

Wil je jouw merk laten opvallen in magazines, kranten, blogs, vlogs of social media? Maar heb je de contacten of eenvoudigweg de tijd niet om dit te realiseren? Onze PR REBELS genereren graag de publiciteit die jouw merk of bedrijf verdient, want wij geloven dat een goed verhaal gehoord moet worden. Lees hier verder…

 

Social Media

Niet actief zijn op social media is tegenwoordig geen optie meer. De diverse sociale kanalen kunnen echter ingewikkeld zijn én ze veranderen enorm snel! Red jij het niet om dit allemaal professioneel bij te houden, of is social media simpelweg niet jouw cup-of-tea? Onze Social REBELS zorgen voor een professionele en indrukwekkende online aanwezigheid. Lees hier verder…

 

Marketing

Interactie met je doelgroep? Dan zijn events, winkelopeningen en marketing-activaties wat je nodig hebt! Het verbazen van je gasten is hierbij de sleutel tot succes en zorgt ervoor dat men nog lang napraat over jouw event en presentatie. Lukt het jou niet om een opvallend creatief concept te bedenken of ben jij niet het organisatietalent? Onze Marketing REBELS doen niets liever! Lees hier verder…

Kenmerkend voor House of Rebels is onze creativiteit, oog voor detail, straight forward aanpak en ons uitgebreide en veelzijdige netwerk. Onze custom made PR campagnes & creatieve marketing projecten zijn verre van standaard. Custom made is voor ons standard procedure! Opvallen en impact hebben in het huidige marketing en media landschap is ons doel.

 

Jouw droom is onze doelstelling met een zichtbaar resultaat zodat jouw doelgroep het bedrijf én merk feilloos weet te vinden. Rebels maken jouw merk zichtbaar voor de potentiële doelgroep want een goed verhaal moet verteld worden!

 

Wij zijn ‘Rebels with a Cause’!

House of Rebels bestaat uit een team van meer dan 10 REBELS en ons team heeft vele jaren (inter)nationale ervaring -in house- in de wereld van PR, Social Media en marketing, zowel aan de zijde van de klant als aan de bureauzijde. Hierdoor spreken wij zowel jouw taal als die van de doelgroep.

 

Imagine, be creative and stand out!

020-3880042

rebels@houseofrebels.com

What’s stopping you?

copywriter

Gratis onze tips op gebied van Marketing, PR en Social Media ontvangen? Schrijf je in voor ons Rebelicious News!

[recaptcha]

Imagine, be creative and stand out

Communicatiebureau Amsterdam

Bel of email ons voor een afspraak …

telefonisch op 020 – 38 800 42

of per mail via rebels@houseofrebels.com.

 

What’s stopping you?

Communicatiebureau Amsterdam House of Rebels

Contactformulier

[recaptcha]