REBELS with a cause! Marketingcommunicatiebureau Amsterdam

House of Rebels is een full-service pr en marketingcommunicatiebureau voor lifestyle merken. We hebben nationale en internationale ervaring en zijn actief in de gehele Benelux.

 

We denken anders en rebelleren om op te vallen met als doel een tastbaar resultaat binnen een afzienbare tijd. Imagine, be creative and stand out! Wij helpen opdrachtgevers op zowel strategisch als operationeel vlak met het communiceren van het nieuws of het lanceren van een merk, product of dienst. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en merk op onze Rebelse manier zichtbaar wordt voor stakeholders, potentiële klanten en de pers.

 

House of Rebels bouwt aan het imago en bekendheid van de merken en bedrijven van haar klanten. We zijn een full-service pr- en marketingcommunicatiebureau. We denken graag mee op gebied van pr én marketing, social media en eventsDe expertise van de REBELS ligt op het gebied van de innerlijke en uiterlijke verzorging waaronder: Beauty, food, health en lifestyle. 

GRATIS ADVIES GESPREK

Marketingcommunicatiebureau Amsterdam

Marketingcommunicatie, PR en Social Media

Communicatie en pr

Wil je jouw merk laten opvallen in magazines, kranten, blogs, vlogs of sociale media, Maar heb je de contacten of eenvoudigweg de tijd niet om dit te realiseren? Onze prREBELS genereren graag de publiciteit die jouw merk of bedrijf verdient, want wij geloven dat een goed verhaal gehoord moet worden. Lees hier verder…

 

Social Media

Niet actief zijn op sociale media is tegenwoordig geen optie meer. De diverse sociale mediakanalen kunnen echter ingewikkeld zijn én ze veranderen enorm snel! Red jij het niet om dit allemaal professioneel bij te houden, of is sociale media simpelweg niet jouw cup-of-tea? Onze socialREBELS zorgen voor een professionele en indrukwekkende online aanwezigheid. Lees hier verder…

 

Marketing

Interactie met je doelgroep? Dan zijn events, winkelopeningen en marketingactivaties wat je nodig hebt! Het verbazen van je gasten is hierbij de sleutel tot succes en zorgt ervoor dat men nog lang napraat over jouw event en presentatie. Lukt het jou niet om een opvallend creatief concept te bedenken of ben jij niet hét organisatietalent? Onze marketingREBELS doen niets liever! Lees hier verder…

Kenmerkend voor House of Rebels is onze creativiteit, oog voor detail, straight forward aanpak en ons uitgebreide en veelzijdige netwerk. Onze custom made prcampagnes en creatieve marketingprojecten zijn verre van standaard. Custom made is voor ons de standaard procedure! Opvallen en impact maken in het huidige marketing- en medialandschap is ons doel.

 

Jouw droom is onze doelstelling. Een zichtbaar resultaat, zodat jouw doelgroep jouw merk feilloos weet te vinden. Rebels maken jouw merk zichtbaar voor de potentiële doelgroep, want een goed verhaal moet verteld worden!

 

Wij zijn ‘Rebels with a cause’!

Het marketingcommunicatiebureau House of Rebels bestaat uit een team van meer dan 10 REBELS. Ons team heeft vele jaren (inter)nationale ervaring -in house- in de wereld van pr, social media en marketing. Ervaring zowel aan de zijde van de klant als aan de bureauzijde. Hierdoor spreken wij zowel jouw taal als die van de doelgroep.

 

Imagine, be creative and stand out!

020-3880042

rebels@houseofrebels.com

What’s stopping you?

copywriter

Gratis onze tips op gebied van marketing, pr en social media ontvangen? Schrijf je in voor ons Rebelicious News!

[recaptcha]

Imagine, be creative and stand out

Communicatiebureau Amsterdam

Bel of e-mail ons voor een afspraak …

Telefonisch op 020 – 38 800 42

of per mail via rebels@houseofrebels.com.

 

What’s stopping you?

full service pr- en marketingbureau House of Rebels Amsterdam

Contactformulier

[recaptcha]