Eat smart with the SmartPlate

House of Rebels  Blog   Eat smart with the SmartPlate

Eat smart with the SmartPlate

Het is alweer half mei en velen van ons hebben de goede voornemens alweer in de kast gezet. De controle op de calorieën is alweer verloren. Elke hap die door de mond gaat heeft een x aantal calorieën, maar hoeveel is het nou precies? Wij van House of Rebels, een marketing, pr-bureau met een hart voor gadgets is voor jou op onderzoek gegaan.

De SmartPlate heeft het uiterlijk van een normaal bord, maar het is alles behalve een normaal bord zoals we het kennen. De SmartPlate is slimmer want het bepaalt met meerdere sensoren hoeveel calorieën op het bord ligt.

In de SmartPlate zitten 3 camera en gewichtssensoren. Dit bord wordt gebruikt in combinatie met een smartphone. De applicatie op je telefoon geeft advies op basis van jouw eetgedrag. Hij weet precies wanneer en hoeveel junkfood er naar binnengaat zodat de SmartPlate op tijd kan ingrijpen!

Interesse in deze SmartPlate? Er is momenteel een kickstarter-campagne bezig voor de SmartPlate. De prijs voor de SmartPlate zal na de campagne ongeveer 199$ zijn.

Ligt in de toekomst jouw avondeten op dit bord of vind je het maar overdreven gedoe?