(Nederlands) gezond als een vis 50+

(Nederlands) gezond als een vis 50+

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Iedereen weet dat vitamines en mineralen noodzakelijk zijn om gezond te kunnen leven. Je krijgt ze binnen via je voeding, maar ook via zonlicht. Als je ouder wordt, verandert je lichaam waardoor ook de behoefte aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen verandert. Ben je als vrouw boven de 50 dan is je vitamine De behoefte bijvoorbeeld verhoogd. Betekent ouder worden dan je eetpatroon volledig omgooien? Nee, dat zou wel heel rigoureus zijn. Maar gezond ouder worden betekent wél extra goed letten op vitamines en mineralen. Vitals helpt je daarbij!

GEZOND OUDER WORDEN IS VET!

Vitals komt met een assortiment van Minami visoliesupplementen die vetzuren bevatten waarvan de voordelen en effecten wetenschappelijk onderbouwd zijn.

De omega 3-vetzuren EPA en/of DHA hebben een gunstige invloed op het hart* en DHA ondersteunt de conditie van het oog en is goed voor de hersenen**. Vetten die we hard nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Jammer genoeg kan het lichaam deze niet, of slechts in beperkte mate, zelf aanmaken. Daarom is het belangrijk dat we de benodigde omega 3- vetzuren uit vette vis (zoals zalm, haring, makreel, sardines en ansjovis) of uit visoliesupplementen halen.

MINAMI VOOR JE HELE LICHAAM

Vis is gezond! Visoliespecialist Minami heeft een uitgebreid assortiment omega 3-supplementen geformuleerd, die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste zuiverheid, concentratie en kwaliteit. Minami brengt visolie van farmaceutische kwaliteit op de markt en produceert deze volgens een strenge Europese milieunorm. Van hoge doseringen EPA voor het hart, tot speciale ingrediënten om scherp te blijven zien. Minami heeft de gouden standaard om fit te blijven!

WIST JE DAT…

…de visoliesupplementen van Minami geen last geven van oprispingen? Dankzij de aangename fruitsmaken die in het Minami assortiment gebruikt worden, heeft men hier geen last van.

…alle bloedvaten samen maar liefst een lengte van ruim 100 000 km hebben? -Dat is 2,5 keer de wereld rond.-

…het vanaf een leeftijd van 40 tot 45 jaar steeds moeilijker wordt om scherp te zien op korte afstanden?

JE HART IN GOEDE HANDEN!

House of rebels - vitals minami epaHet hart is een fascinerend orgaan. In het lichaam pompt de hartspier het bloed door het bloedvatenstelsel. Een hele klus! Je kan je hart helpen om sterk en krachtig te blijven. Dit doe je door gezond te eten, niet te roken, op tijd te ontspannen en voldoende te bewegen. Op een hartvriendelijk menu staan groenten, fruit, plantaardige vetten (bijv. olijfolie, lijnzaadolie, walnotenolie, etc.) en vette vis (bevat omega 3-vetzuren en vitamine D).

MorEPA Platinum is Minami’s hoogst gedoseerde formule met 1 gram EPA+DHA per softgel (764 mg EPA en 236 mg DHA), de gouden standaard onder de omega 3-supplementen. Met deze volwaardige hoeveelheid omega 3 bereik je een optimale ondersteuning. Naast omega 3-vetzuren bevat MorEPA Platinum vitamine D3. Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale botten. Op oudere leeftijd neemt de aanmaak van vitamine D door ons lichaam namelijk af. Mede daarom wordt geadviseerd om de botten sterk te houden door de inname van supplementen met extra vitamine D.

MorEPA Platinum

* 1000 mg EPA/DHA in triglyceridenvorm, goed voor het hart en 25 mcg vitamine D3

60 softgels -€44,95

Verkrijgbaar via www.vitals.nl

JE ZICHT OP SCHERP!

House of Rebels - Vitals minimi MorDHABij een leeftijd tussen 40 en 45 jaar wordt het scherp zien op korte afstand vaak moeilijker. Maar ons gezichtsvermogen verandert niet enkel meer met de leeftijd. Door het intensief gebruik van tablets, smartphones en andere schermen worden de ogen tegenwoordig extr a belast. Iedereen heeft dus baat bij een extra ondersteuning van het gezichtsvermogen. Onze ogen hebben van nature een hoge concentratie van het essentiële omega 3-vetzuur DHA (docosahexaeenzuur) in het netvlies. DHA is een bouwstof van het netvlies en draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Om de conditie van het oog te ondersteunen en om scherp te blijven zien, zou voeding die rijk is aan het omega 3-vetzuur DHA (vette vis, schaal- en schelpdieren, zeewieren) en vitamine A (vis, zuivel, geel/oranje groenten en fruit) dagelijks op het menu moeten staan*.

Antioxidanten in onze voeding helpen bij de bescherming tegen oxidatieve stress. Zo kunnen de antioxidanten uit bijvoorbeeld de blauwe bosbes een positieve bijdrage leveren aan het behoud van een gezond gezichtsvermogen. Minami MorDHA Vision bevat alle nutriënten voor een natuurlijkeondersteuning van de ogen*.

MorDHA Vision 

1000mg met DHA, zeaxanthine en blauwe bosbesextract

60 softgels – €35,95

 Verkrijgbaar via www.vitals.nl

* het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA

** het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA