(Nederlands) SPOTLIGHT | Health PR: Afslanken met Vitals!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Gezond zijn is voor veel mensen een belangrijk doel. Met het oog op het nieuwe jaar is een fit gevoel en een gezond gewicht krijgen voor sommige mensen een goed voornemen. Hier kan Vitals bij helpen! Vitals staat voor gezond worden en blijven op een natuurlijke wijze. Vitals heeft FytoSlank op de markt gebracht, een nieuw ontwikkelt product dat de vetverbranding op een natuurlijke manier stimuleert.

 

Vitals

Voor een goede gezondheid, dus om het lichaam goed te laten functioneren, groeien en weerbaar te houden, zijn vitaminen en mineralen van essentieel belang. Ons lichaam maakt deze stoffen zelf niet of niet voldoende aan (zoals bij vitamine D en K het geval is), maar haalt ze uit voeding. Helaas bevat onze voeding steeds minder van deze belangrijke stoffen. Dat komt bijvoorbeeld door intensievere landbouwmethoden (doorkweken en monoculturen), die verlies van voedingsstoffen en bodemverarming met zich meebrengen. Maar ook opslag, voedselbereiding en een ongezond of te eenzijdig voedingspatroon kunnen leiden tot een tekort aan vitaminen en mineralen. Met voedingssupplementen van Vitals (verkrijgbaar als capsules, tabletten, druppels of in poedervorm) kunnen deze tekorten weer worden aangevuld.

 

FytoSlank

FytoSlank bevat het gepatenteerde SINETROL®, een unieke samenstelling die de extracten van drie citrusvruchten uit het Mediterrane dieet* (bloedsinaasappel, sinaasappel en grapefruit) combineert met de bessen van de tropische Guarana plant. Deze bessen bevatten natuurlijke cafeïne en stimuleren de stofwisseling en vetverbranding. De extracten versterken elkaars werking (synergetisch) en activeren de lipolyse, ook wel vetverbranding genoemd. Dit is een fysiologisch proces waarbij de opgeslagen vetten in het lichaam worden ‘verbrand’ en omgezet in energie.

vitals house of rebels

Wetenschappelijk bewezen resultaten
Uit onderzoeken met SINETROL® blijkt dat FytoSlank helpt bij het verlagen van het vetgehalte in het lichaam (Dallas C et al*, Cases J et al.**). Deze onderzoeken laten zien dat FytoSlank de taille en heupomvang bij mannen en vrouwen kan helpen verminderen met respectievelijk 7,4 cm en 5,6 cm en kan zorgen voor een afname in vetpercentage van 9,7%.