(Nederlands) Amazing Activities | Health Café event 2018

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

23 januari 2018 is het zo ver, de allereerste Health Café van House of Rebels! Dit event vindt plaats in het Integraal Medisch Centrum, van 10:00 tot 12:00 in Amsterdam! Het Health Café wordt mede mogelijk gemaakt door Mesologie (de beroepsvereniging voor Mesologen, NVVM) en Vitals. Wil jij meer weten over deze dag? Lees dan verder!

 

Aandacht voor allergieën

Het aantal mensen met een allergie neemt jaarlijks steeds een beetje toe, met name bij jonge kinderen wordt steeds vaker een allergie geconstateerd*. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Een aantal belangrijke redenen zijn dat er steeds meer stoffen bij komen die een allergische reactie kunnen oproepen. Onze omgeving is hygiënischer, er wordt meer antibiotica gebruikt en we bewegen minder. Gelukkig zijn er ook een heleboel manieren om met een allergie om te gaan of het zelfs tegen te gaan. Daarom organiseert House of Rebels deze dag dan ook, zodat we hier meer over kunnen leren!

 

Mesologie en Vitals to the rescue!

Gezondheidsexpert Han Siem (apotheker en gespecialiseerd in complementaire middelen) zal een interessante presentatie geven over het thema “allergie”. Aan de hand van presentaties kun je ontdekken wat Mesologie en Vitals voor jou, je lezers en eventueel jullie kinderen kunnen betekenen. Na afloop van de presentatie is er volop mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ook kan je kennismaken met de producten van Vitals en de laagdrempelige en pijnloze onderzoeksmethode van Mesologie.

Mesologie is een geneeswijze waarbij reguliere, westerse medische kennis gecombineerd wordt met kennis uit traditionele geneeswijzen. Denk hierbij aan de Ayurveda, Homeopathie en Traditionele Chinese Geneeskunde. Dat is niet voor niets: het doel van Mesologie is het opsporen en tegengaan van vaak chronische, meestal onverklaarbare klachten. Dit gebeurt door te kijken naar verstoringen (dysfuncties) in het hele lichaam. Vitals is gespecialiseerd in hoogwaardige voedingssupplementen met natuurlijke ingrediënten als ondersteuning voor de complementaire geneeskunde. Ook adviseert Vitals zorgprofessionals over de dosering, werkzaamheid en opneembaarheid van haar producten om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven.

Vitals logo - House of RebelsHouse of Rebels Mesologie NVVM Health Cafe event

 

Contact

Lijkt jou dit een interessant event? Stuur een mailtje naar caitlin@houseofrebels.com en misschien zien we jou op deze interessante dag!

*Universiteit van Wageningen, 2011