(Nederlands) Amazing Activities | Social media

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Waar Instagram eerst nog niet zo booming was, is het nu een snel groeiend medium waarmee 992.000 Nederlanders dagelijks bezig zijn. Instagram is een interessante tool voor merken, omdat het populair is onder een brede doelgroep. Het is de perfecte manier om in contact te komen met jouw klanten en om je relatie met hen te versterken. Ben je als merk niet op social media aanwezig? Voor velen tel je dan al niet meer mee. Wij van House of Rebels ondersteunen merken daarom graag met het opstarten, bijhouden en groeien van hun Instagram-account!

 

Treaclemoon & Instagram

Treaclemoon is een van oorsprong Brits merk met snoepige bodycare producten. Door de kleurrijke flacons met grappige, inspirerende teksten is elk product echt een beleving. De producten zijn simpelweg ‘yummy’ en niet getest op dieren.

House of Rebels doet de social media voor Treaclemoon - Facebook en Instagram

 

Wij van House of Rebels ondersteunen Treaclemoon met hun social media. Voor Instagram ontwikkelden we een huisstijl die perfect bij dit kleurrijke merk past. Veel felle kleuren en drukke printjes dus! We maken hier zelf foto’s voor en zorgen voor een constante groei aan volgers en likes. Ondertussen heeft Treaclemoon hierdoor al een trouwe en actieve fanbase opgebouwd!

 

Door actief te zijn op Instagram krijgt dit prachtige merk nog meer zichtbaarheid en naamsbekendheid in Nederland. Treaclemoon komt via hun social media gemakkelijk in contact met hun doelgroep. Ook de drempel voor de consument is minder hoog. Wanneer zij een vraag of opmerking hebben, kunnen zij gemakkelijk via Facebook of Instagram een berichtje sturen. Treaclemoon wordt verkocht bij Etos en Albert Heijn. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en winacties rondom dit merk? Hier kun je Treaclemoon op Instagram volgen en hier via Facebook.

 

Natura Siberica & Instagram

Natura Siberica is een merk met natuurlijke cosmetica voor haar, lichaam en gezicht op basis van biologische planten en kruiden. Dit innovatieve cosmeticabedrijf is de eerste en enige die biologische cosmetica ontwikkelt van wilde kruiden, grassen en planten uit Siberië en het verre oosten.

House of Rebels doet de social media voor Natura Siberica - Facebook en Instagram

 

Ook Natura Siberica helpen wij met hun social media. Natura Siberica is een heel ander merk dan Treaclemoon, dus eenzelfde kleurrijke huisstijl zou hier totaal niet bij passen. Daarom ontwikkelden we ook hier een huisstijl die specifiek bij Natura SIberica past. Op de social media kanalen van Natura Siberica zul je veel natuur vinden en is de ‘feed’ net wat strakker geordend. Ook voor Natura Siberica maken we zelf content en zorgen we voor een continue groei van het account.

 

Vanaf november 2017 ligt Natura Siberica in de schappen bij Albert Heijn. Nog voordat het merk hier verkocht werd, hebben we de Instagram- en Facebookpagina voor dit merk opgezet. Hierdoor kon de consument het merk al een beetje leren kennen en kreeg Natura Siberica meer naamsbekendheid. Net als Treaclemoon kan Natura Siberica nu gemakkelijk in contact komen met hun klanten en kan de consument eenvoudig online terecht voor vragen of opmerkingen. Ben je benieuwd naar de social media van Natura Siberica? Hier kun je het Instagram account van Natura Siberica volgen en hier de Facebookpagina.

 

Meer informatie over social media?

Heb jij ook behoefte aan advies of ondersteuning op gebied van social media? Hier kun je meer informatie vinden, of neem hier direct contact op!