(Nederlands) Dagelijkse vitamine D-boost van Vitals

House of Rebels  Blog   (Nederlands) Dagelijkse vitamine D-boost van Vitals

(Nederlands) Dagelijkse vitamine D-boost van Vitals

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het is midden augustus, maar wanneer we naar buiten kijken zien we helaas vaker een koude, natte dag dan de zon. Zonlicht tussen maart en oktober, i.c.m. vitamine D-rijke voeding, zorgt in principe voor voldoende aanmaak van vitamine D door ons lichaam, maar met de herfst in aantocht wordt dit lastiger. In de donkere maanden is de lichaamseigen productie van vitamine D namelijk veel lager dan in de zomer. Met de Vitamine D3 3000 ie van VITALS ben je verzekerd van genoeg vitamine D tijdens de donkere maanden.

Vitamine D is van belang voor het calciummetabolisme, het zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden. Ook helpt vitamine D bij het celdelingsproces en bevordert het een goed calciumgehalte in het bloed. Daarnaast draagt het bij aan een normale spierwerking en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem; een echte boost voor je lichaam!

Don’t forget to take your VITALS!