(Nederlands) PR | De Beauty & Health Box

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Begin 2017 lanceerden wij de House of Rebels Beauty & Health Box. Een verrassingspakket gevuld met prachtige producten, vol inspiratie en merken om te leren kennen. Omdat we op deze eerste editie enorm veel leuke reacties kregen, besloten we dat het tijd werd voor een tweede editie! Meer weten? Lees dan verder!

 

De Rebels vinden dat je tijdens deze grauwe maanden wel wat extra sparkle kan gebruiken. En daar zorgen wij met onze Beauty & Health Box graag voor! Door middel van deze box brengen wij verschillende beauty- en gezondheidsmerken uit ons portfolio onder de aandacht van enkele geselecteerde bloggers en influencers. Een leuke manier om kennis te maken met een bijzondere selectie producten die wij aanraden voor het komende seizoen!

house of rebels beauty box 2

De tweede editie

De tweede editie van de Beauty & Health Box bevatte producten van vijf prachtige merken. De selectie bestond uit items die je door de donkere maanden helpen en zorgen voor de extra sprankeling die het najaar wel kan gebruiken. De box was dit keer gevuld met twee heerlijke producten van Treaclemoon: een scrub en handcrème uit de zoete Wild Cherry Magic lijn. Daarnaast zat er een make-up product van Make-up Studio in, een nachtcrème van Natuurlijk Rooibos én een product van The Body Shop. Last but not least zat er ook een voorproefje in van de nieuwste lijn van Treets Traditions, om onze persrelaties alvast nieuwsgierig te maken.

 

Ook op onze tweede box kwamen al snel positieve reacties binnen. Zo werden er verschillende unboxing videos gedeeld op Instagram Stories en in de dagen daarna verschenen er steeds meer foto’s op Instagram, waaronder die van Melissa. Ook kregen we enthousiaste blogposts binnen van bijvoorbeeld niennthings en een leuke vlog van Boncolor. De publicaties druppelen nog steeds binnen, maar we kunnen nu vast stellen dat de tweede editie wederom geslaagd was!

 

Jouw merk in de beauty & health box

Wil jij jouw merk of product ook laten opvallen in onze Beauty & Health Box? Neem dan contact met ons op, want de plannen voor een volgende editie zijn alweer volop in de maak.