(Nederlands) Fit het najaar in

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

We zijn 22 september alweer gepasseerd, dus dat betekent toch echt dat de zomer voorbij is. Het najaar is begonnen: wind, regen, vallende bladeren en koudere temperaturen. Natuurlijk een goede reden om lekker met een dekentje op de bank te kruipen, maar de herfst is juist de perfecte tijd om fit te worden. Je hebt namelijk langer de tijd om in shape te komen.

 

Je hoeft waarschijnlijk niet binnen 6 weken in je bikini te passen, dus je kan de tijd nemen om fit te worden. Je zit weer in een vast ritme van werk of school, dus het inplannen van trainingen gaat makkelijker dan in de zomer.

Harlopen met Evy

Weet je nou niet hoe je bijvoorbeeld moet beginnen met hardlopen? Misschien heb je zelfs nog nooit hardgelopen. Wees dan niet bang, want Hardlopen met Evy biedt jou een helpende hand. Deze app is zowel voor beginners als gevorderden. Evy motiveert je om door te zetten tijdens haar loopschema’s. Zij is jouw steun tijdens het hardlopen. De app is gratis te downloaden in de Appstore en in de Playstore, aankopen kunnen vanuit de app worden gedaan.

evy - House of Rebels

Vitals

In het najaar kan het lastig zijn gemotiveerd te blijven. De zomer is voorbij en dat betekent dat de motivatie om fit te blijven vaak ver te zoeken is. Saffraan van Vitals draagt bij aan een positieve gemoedstoestand, vanwege de gezonde eigenschappen. Een positieve gemoedstoestand draagt bij aan het gemotiveerd voelen om fit te blijven. Motiveer jezelf om fit te blijven. Op de website van Vitals kunt u 60 capsules al voor €29,95 bestellen.

 

Misschien ervaar je dat een druk sociaal leven in combinatie met dagelijkse bezigheden en hectiek, veel tijd en energie kunnen kosten. Daarom is het ook helemaal niet gek dat ons lichaam soms een beetje uit balans raakt en dit klachten met zich mee brengt. Om fit te worden, is het belangrijk dat je lichaam in balans is en je geen klachten ervaart. De Mesoloog kan jou helpen bij het in balans brengen van jouw lichaam en geest.

NVVM

Een mesoloog gaat opzoek naar de achterliggende oorzaken van de klacht en stelt een op maat gemaakt gezondheidsplan op. Dit persoonlijke plan geeft tips m.b.t. voeding en leefstijl en geeft je handvatten om de klachten in de toekomst te voorkomen. Op www.mesologie.nl/register kan je een Mesoloog vinden bij jou in de buurt.

Dus of je nou voor Hardlopen met Evy, Vitals, Mesologie of voor alle drie kiest, zij bieden jou een steun in de rug om fit het najaar in te gaan. Jij verdient het om aandacht aan jezelf te besteden.