(Nederlands) INSIGHT | BLIJVEN GROEIEN OP INSTAGRAM

(Nederlands) INSIGHT | BLIJVEN GROEIEN OP INSTAGRAM

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Instagram is het snelst groeiende platform van de afgelopen 2 jaar en daarbij niet meer weg te denken uit het dagelijkse én zakelijke leven. Het aantal accounts loopt dagelijks op en zal voorlopig blijven stijgen. Welke foto’s post je om te groeien? Hoe laat moet je die posten en hoe krijg je veel likes? Heel veel vragen en ook heel veel antwoorden. Verschillende sites beweren verschillende dingen, allemaal beargumenteerd met statistieken en dat maakt het erg onoverzichtelijk. Om door de bomen een klein beetje het bos te kunnen zien, hebben wij een samenvatting gemaakt van al deze conclusies. Door gebruik te maken van onze handige richtlijnen, kun je al heel ver komen.  

 

BELANG VAN VOLGERS

Als jij je Instagram account enkel gebruikt om je vakantiekiekjes te delen, is het wellicht niet van groot belang dat je een groot volgersaantal hebt. Tenzij je dit leuk vindt, dan zeggen wij: ‘Go for it!’ Gebruik onze tips om je account te laten groeien. Voor bedrijven en merken is Instagram een echte marketingtool. Waar je aan de ene kant als merk veel volgers wil hebben om je bereik te vergroten, kun je ook gebruik maken van Influencers die passen bij jouw doelgroep. Social media heeft een nieuwe en inmiddels extreem waardevolle vorm van marketing tot leven geroepen. Sterker nog, het heeft een compleet nieuw beroep tot leven geroepen! In de mate dat influencermarketing niet meer weg te denken is uit een PR- en marketingplan. Door deze trend te negeren kan een bedrijf ouderwets en star overkomen.

 

DRIE TIPS

In onze nieuwe downloadable leggen we aan de hand van drie tips uit hoe wij denken dat jij kan blijven groeien op Instagram. Het lijken simpele tips, maar de gewilde groei op Instagram mag zeker niet onderschat worden. Veel mensen denken dat het plaatsen van een leuke foto genoeg is en raken daardoor vast op een bepaald aantal volgers. Lees onze nieuwe downloadable, pas het toe and keep on growing!

 

DOWNLOAD ‘M GRATIS

Geïnteresseerd?! Je kunt nu de downloadable gratis vinden via deze link. Lees onze tips en blijf groeien op Instagram!

 

Liefs, de Rebels.