Le Garage in the House

House of Rebels  Blog   Le Garage in the House

Le Garage in the House

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

House of Rebels heeft een mooie nieuwe klant: een heerlijk Amsterdams restaurant Le Garage!


Restaurant “Le Garage” was, zoals de naam al doet vermoeden, ooit een garage. De parallel wordt duidelijk, als we bedenken dat een restaurant eigenlijk een plaats is waar mensen worden gerepareerd cq. gerestaureerd.
“Je komt duf en dor door de dagelijkse sleur binnen, maar gaat fris en opgekrikt weer naar buiten”, dat is het vak van restaurateur. Een mensenvak van kijken, voelen en glimlachen. De mensen moeten bij je willen zijn. “Le Garage” probeert zich te onderscheiden door juist dat welkom, ondersteund door vakmanschap in de keuken, wijnadvies en sfeer.

Kwaliteit kost geld, zonder juiste inkoop van mooie producten geen goede keuken, naast natuurlijk een chef die er mee weet om te gaan. Hij moet ook de creativiteit en het vakmanschap hebben om van weinig iets te maken, iets betaalbaars. Le Garage voert al jaren een dagmenu voor € 36,00. En het aardige van het dagmenu is, dat het zeer regelmatig nieuwe gerechten bevat, die worden getoetst aan de reacties van het gastendom.

Check it out: http://restaurantlegarage.nl