(Nederlands) Rebels?! CHECK

House of Rebels  Blog   (Nederlands) Rebels?! CHECK

(Nederlands) Rebels?! CHECK

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Rebels?! CHECK. Wij, Puk en Franka, komen The House vertegenwoordigen als fresh new REBELS.

Ik, Franka van der Zee (rechts op foto), de nieuwe Beauty, Health & Wellness stagiaire, heb ontzettend veel zin in mijn stageperiode bij House of Rebels. Als 3e jaar Communicatie student kijk ik ernaar uit om mijn liefde voor Marketing, Communicatie, PR & Events hier met volle kracht te uiten! Ik ben 21 jaar en erg optimistisch en leergierig ingesteld. Het vertegenwoordigen van verschillende health & welness merken waaronder Argandia, Hardlopen met Evy, Mesologie and many more staan altijd als nummer 1 op mijn To Do List. Dat ik hier veel ga leren, valt zeker onder een van mijn first impressions. Samen met het team hoop ik een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren en straks met een trots gevoel terug te kijken op mijn stage periode.

Ik, Puk Rutten, ben sinds vorige week ook één van de Rebels. Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben 19 jaar oud, en ben een 3e jaars International Media and Entertainment Management aan de NHTV in Breda. Ik ben gek op reizen, hou van koken, en geniet enorm van de momenten met mijn familie en vrienden. Hiernaast heb één grote passie: Beauty! Ik vind het dan ook super dat ik mij de komende maanden met name bezig zal gaan houden met de beauty bedrijven waar House of Rebels mee samenwerkt. Tijdens mijn stage ga ik hard aan de slag, en hoop ik veel te leren op het gebied van marketing, events, communicatie en PR. Ik ben erg benieuwd naar alle ervaringen die ik op zal gaan doen, en hoop aan het einde met een voldaan gevoel terug te kijken op 5 intensieve, spannende, en leuke maanden. Ik heb er zin in!

Met rebelse groet, Puk & Franka