Opening: THE ROAST ROOM

House of Rebels  Blog   Opening: THE ROAST ROOM

Opening: THE ROAST ROOM

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Spectaculair. Dat is het juiste woord voor de opening van The Roast Room gisteren. Met een restaurant vol met mensen kon het niet anders dan dat het een bijzondere avond zou worden.

Tegen de klok van 5 begon het gezellig vol te stromen en in no-time was the Roast Room zowel in het bar als Rotiserie gedeelte gevuld met mensen. Van bekende Nederlanders, familie, vrienden, vaste gasten van Visaandeschelde tot aan chefs van andere restaurants … iedereen was er bij! En de reacties van de genodigden? Al net zo bijzonder!


Dirk Zeelenberg vriend van Michiel opende de avond en kondigde vereert de speech van Michiel Deenik aan. Michiel vertelde trots dat na lange tijd een droom voor hem is uitgekomen: The Roast Room. Hij opende zijn nieuwe restaurant officieel op een spectaculaire manier: sabreren met een enorme hakbijl zoals het een vleesman betaamt!

De volgende dag stond deze avond al in het Parool! Met 4 sterren! Proud!

De eerste off- en online publicaties zijn al verschenen en we zullen deze publicaties zoveel mogelijk publiceren op onze FACEBOOK pagina!

Hierbij alvast een aantal eerste publicaties
MissetHoreca
LINDA Nieuws
Residence
Society World
Food Market
LXRY News
Barts Boekje

Benieuwd? Reserveren kan op: www.theroastroom.nl

Enjoy en pROAST!