Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.


Atlas argan house of rebels pr


BEDRIJFSINFORMATIE ATLAS ARGAN

https://www.atlasargan.nl

Atlas Argan Company biedt een biologische verzorgingslijn met producten van 100% pure arganolie. Pure arganolie is multifunctioneel als het aankomt op persoonlijke verzorging. De olie herstelt, voedt en beschermt de huid en bevat alles wat jij nodig hebt voor een stralende huid. Atlas Argan Company perst haar 100% pure arganolie volgens geheel eigen methode en is vooralsnog de enige producent van arganolie buiten Marokko. Door de olie zelf te persen, kan Atlas Argan Company de hoogwaardige kwaliteit die zij nastreven gegarandeerd waarborgen.

 

Arganolie wordt gemaakt van de zaden van de Argan-boom, die uitsluitend groeit in het Sous-gebied in zuidwest Marokko. De boom geeft om het jaar vruchten. De noten hiervan worden met de hand en twee stenen gespleten, waardoor de zaden vrij komen. Dit arbeidsintensieve proces is machinaal nog niet mogelijk. Atlas Argan Company selecteert alleen de beste zaden en perst hier in Nederland zelf arganolie van.

 

Arganolie bevat een hoge concentratie vetzuren, die een beschermende laag op de huid vormen. Ook zit de olie bomvol antioxidanten en natuurlijke bouwstoffen voor je cellen. Deze bestanddelen herstellen de huid, houden de huid gehydrateerd en soepel en beschermen de huid tegen droogte, kou en andere invloeden van buitenaf.

Atlas-Argan-Company-PR-House-of-Rebels-1

 

 

WELKE ROL SPEELT HOUSE OF REBELS

House of Rebels ondersteunt Atlas Argan op gebied van PR, om zo de naamsbekendheid van het merk te vergroten. Door Atlas Argan op een reactieve en proactieve manier onder de aandacht te brengen bij ons on- en offline netwerk genereren we zichtbaarheid aan de hand van mooie publicaties.

 

 Meer informatie of zelf behoefte aan een PR offensief? Neem dan nu hier contact op.