Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Over Kappé

Sinds 1950 is Kappé Perfumes & Colors al een begrip binnen Schiphol. Het is ooit begonnen als een herenkapsalon. Nu is Kappé uitgegroeid tot een prachtige, luxe parfumerie. Kappé is dé winkel op Schiphol met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging. Het is een winkel die prachtig luxe merken aanbiedt zoals Chanel, Dior en La Prairie. In de winkel staan mensen die een passie hebben voor het prachtige cosmetica-vak: het personeel is kundig en staat je graag te woord. Het personeel voorziet je graag van professioneel advies op het gebied van skincare, make-up en parfums. Daarnaast heeft Kappé Perfumes & Colors ook een eigen nagelsalon van OPI, waar je je nagels kunt laten lakken met de OPI gelnagellak. Zo ga je gegarandeerd met perfect gelakte nagels naar huis of naar je vakantiebestemming! Met het brede assortiment voor dames én heren is er zeker voor ieder wat wils!

 

Over het openingsevent

Op 30 oktober 2017 was het zo ver: de ‘grand opening’ van Kappé Perfumes & Colors vond plaats. House of Rebels was verantwoordelijk voor de opening van de nieuwe winkel op Schiphol. De winkel werd gedurende de dag druk bezocht en het was een groot succes! De rebels waren verantwoordelijk voor het creatieve concept rondom de opening. De opening regelen van een snoepwinkel vol prachtige producten? Daar weten wij wel raad mee! Naast het creatieve plan, waren wij ook verantwoordelijk voor de uitvoer hiervan. De vertaalslag van een creatief concept naar een daadwerkelijk event is iets wat ons op het lijf geschreven staat! Onder andere de DJ, de aankleding en de hostessen regelden wij voor dit event.event house of rebels PR amsterdam Kappe

 

Een feestelijke gelegenheid

Ter ere van deze feestelijke gelegenheid was de CCO van Schiphol, André van den Berg, aanwezig om het lintje officieel door te knippen. Ook was dé make-up artist van dit moment, Amanda Rijff, aanwezig. Zij stond gedurende de dag klaar om je te voorzien van een touch-up. Met als specialiteit de ‘flawless face’ was je met zekerheid in goede handen! Daarnaast waren er rondom de opening een aantal speciale (win)acties georganiseerd. De meest gave winactie? Een Burberry-flacon van het prachtige parfum My Burberry. Dit was een uniek collectors item ter waarde van €2.700!

 

De rebels waren ook aanwezig!

Gedurende het event waren wij ook aanwezig om alles in goede banen te leiden en hielden we het Facebook en Instagram account bij voor Kappé Perfumes & Colors. Ieder uur werd er een foto geplaatst en werd er een live video gemaakt van de feestelijke opening. Met deze Instagram take-over door de rebels kon iedereen meegenieten van de opening én alvast een (digitaal) kijkje nemen in de winkel. Kortom: wij zorgden voor de online aanwezigheid van Kappé! Het is tegenwoordig namelijk erg belangrijk om jezelf te laten zien op social media. Wil je hier meer over weten? Wij vertellen je hier uiteraard graag meer over. Om alvast een idee te krijgen hierover, kan je bijvoorbeeld onze blog lezen over Instagram.

kappe-event-pr-houseofrebels

 

 

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar Kappé Perfumes & Color? Volg hun op Instagram (@perfumesandcolors) om op de hoogte te blijven. Je vindt hier namelijk allerlei interessante acties, kortingen en gifts.

 

Staat er voor jouw merk een (openings)event op de planning en ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen hierbij? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!