Pop-Up Vinegar Bar

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Om meer aandacht te besteden aan de heerlijke Japanse azijnsoorten van Vanilla Venture, organiseerde House of Rebels het PR event: Pop-Up Vinegar Bar in Porem. Het event was geïnspireerd op de azijnbars in Japan. Het is daar namelijk heel normaal om regelmatig azijn te drinken!

 

Azijn van Vanilla Venture

Vanilla Venture is dé importeur van de lekkerste en meest bijzondere dranken en etenswaren van over de hele wereld. Van de lekkerste Spaans ham tot de beste premium tonics, Vanilla Venture zorgt voor kwaliteit en smaak!

 

Een glaasje azijn klinkt ons natuurlijk niet bepaald aantrekkelijk in de oren, maar de Japanse azijn is niet te vergelijken met onze supermarktvariant. De azijn van Vanilla Venture is namelijk veel complexer en zachter van smaak en bevat bovendien veel meer vitamines en mineralen. In Japan drinken ze het dan ook als snelle gezondheidsboost.

 

Naast het pure gebruik als shotje werkt azijn ook heel erg goed als ingrediënt in cocktails. Cocktails hebben namelijk altijd een zuur accent nodig, en waarom zou je deze altijd van citroen of limoen laten komen? De azijn geeft hetzelfde zuurtje, maar blijft evenwichtig op de achtergrond en zorgt daarbij voor een diepere complexe smaak. Klinkt goed toch?

Dat vonden de aanwezige journalisten, bloggers en chefs ook! Een groot aantal bezoekers heeft gedurende 3 dagen kennis kunnen maken met de verschillende smaken en toepassingen van azijn. Zij werden verwelkomd door 2 prachtige hostessen verkleed als Gothic Lolita’s en nadat de gasten hadden genoten van de azijncocktails kregen zij een mooie handbeschilderde azijnfles mee van de Japanse kalligraaf.

Publicatie PR event

Hierbij de eerste publicaties:

Date:

25 September 2017