Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.


House of Rebels - social voor Vondels Amsterdam

 

 

 

 

 

 


BEDRIJFSINFORMATIE VONDELS | SOCIAL MEDIA VOOR VONDELS

http://www.vondels.com/

 

SPARKLES FROM AMSTERDAM

Kerst is wat ons betreft the most wonderful time of the year! Ook Loesje en Yan zijn gek op Kerst, dus bundelden zij in 2015 hun krachten om hun eigen bedrijf op te starten. Door hun passie voor Kerst, design, fun en fashion te combineren was Vondels geboren. De collectie van Vondels biedt hoge kwaliteit glazen Kerstornamenten die gegarandeerd zorgen voor een trendy én chique Kerst!

 

ASSORTIMENT VONDELS

Traditionele kerstballen: move over! Het assortiment van Vondels heeft een heel hoog fun-gehalte. Denk aan Kerstornamenten in de vorm van flamingo’s, donuts en auto’s! Wil je gaan voor een over the top girly kerstboom? Je kunt helemaal losgaan met roze items in de vorm van vogels, taarten, jurken en nog veel meer. Ben je opzoek naar stoere items voor in de kerstboom? Ook hiervoor kan je terecht bij Vondels. Onder andere barbecues, drumstellen en auto’s en bierkratten zijn een onderdeel van de collectie. Dit is nog maar een selectie van de items, dus met het grote en diverse assortiment is er echt voor ieder wat wils!

 

MEER INFORMATIE

De collectie van Vondels is onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf of online op de website van Vondels. Kijk voor het gehele assortiment op http://www.vondels.com/shop/.

House of Rebels social media voor - Vondel Amsterdam

 

 

WELKE ROL SPEELT HOUSE OF REBELS

House of Rebels heeft Vondels ondersteund tijdens het opzetten van de social media kanalen, om zo de naamsbekendheid en online vindbaarheid van het merk te vergroten. Ook stond dit prachtige merk in de spotlight tijdens ons persevent, en met succes!

 

SOCIAL MEDIA

Na het aanmaken van de kanalen werden deze voorzien van alle juiste informatie en instellingen. Door het aanmaken van de Facebook en Instagram vergroot je de vindbaarheid van je bedrijf. Met de wetenschap dat er miljoenen Nederlanders gebruikmaken van sociale media is het een gemiste kans om deze kanalen links te laten liggen. House of Rebels verzorgde, naast het aanmaken van de accounts, de eerste negen posts. Door mooie content te creëren voor de social media kanalen dragen we bij aan de online zichtbaarheid en een sterke merkidentiteit. Zie hier (https://www.instagram.com/vondels_amsterdam/) de Instagram van Vondels.

 

EVENT

Om hun merk ook te introduceren bij de pers, waren Loesje en Yan aanwezig tijdens de eerste editie van het persevent van House of Rebels. De locatie was volledig aangekleed door Vondels. De pers was gelijk onder de indruk van alle prachtige eyecatchers. Vooral onder de Instagrammers die aanwezig waren was het een groot succes door de instagrammable items!

 

 Meer informatie of zelf behoefte aan sterke Social Media kanalen? Neem dan nu hier contact op. Benieuwd naar het afgelopen event of meedoen aan een toekomstig event? Lees hier meer!