(Nederlands) Social Media | Rebels getting social

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Instagram is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar liefst 1,5 miljoen Nederlanders maken er dagelijks gebruik van! Waar Instagram voorheen vooral gebruikt werd voor het delen van foto’s met vrienden, is het langzamerhand ook een soort zoekmachine geworden. Daarom is dit medium ook heel interessant voor bedrijven! Instagram is namelijk een effectieve manier om als merk meer zichtbaarheid te krijgen. Wij van House of Rebels weten hier alles van. Lees dus snel verder als je meer wilt weten!

 

House of Rebels Instagram

Instagram is iets waar wij van House of Rebels ons dagelijks mee bezig houden. We zijn up to date van alle nieuwtjes, de laatste veranderingen en we houden natuurlijk ons eigen Instagram account bij. Dat is niet alleen super leuk om te doen, maar ook slim voor onze eigen zichtbaarheid. Door Instagram hebben we meer interactie met pers, bloggers en influencers. Ook genereren we meer zichtbaarheid voor onze klanten en hun accounts door foto’s met hun producten te plaatsen. We plaatsen gemiddeld twee foto’s per dag en gaan iedere week op woensdag live. Zo creëren we een constante stroom van zichtbaarheid en groei van volgers en likes.

 house of Rebels Instagram

Maar ook…

Naast onze eigen Instagram pagina zijn we ook volop bezig voor andere leuke merken om daar meer exposure voor te genereren. Zo werken we aan het account van het snoepige Treaclemoon. Hier maken we zelf content voor en we zorgen voor een constante groei in volgers. Voor het Instagram account van NONIQUE hebben wij een huisstijl ontwikkeld en hun account gedurende enkele maanden opgestart. Sinds kort hebben zij dit weer zelf van ons over genomen. Ook hebben we net het Instagram-account voor Natura Siberica opgestart. Het ontwikkelen van een passende huisstijl behoort ook hier tot onze taken, net als het genereren van zichtbaarheid, likes en volgers. Een mooie uitdaging!

 

Vanuit ons expertise weten wij dat het bijhouden van een Instagram account een tijdrovende klus is. Wil jij meer weten over Instagram of kan je voor jouw merk wel wat hulp gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op!