title image

(Nederlands) Rebels & Interieur

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Met de juiste meubels, woonaccessoires en kleuren laat je een interieur pas echt tot leven komen! De Interior REBELS blijven graag op de hoogte van de enorme verscheidenheid aan interieurtrends die de revue passeert.

 

Heb jij een bijzonder merk of product dat je graag onder de aandacht wilt brengen? Dan is House of Rebels de partner waar jij naar zoekt! House of Rebels verzorgt diverse activiteiten voor interieurmerken en –producten en ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers bijzondere lanceringen en evenementen. Daarnaast weten we jouw merk of product effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste on- en offline media op het gebied van interieur en wonen, om zo jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten.

Wil jij weten wat de Interior REBELS voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak op 020 388 00 42 of rebels@houseofrebels.com.

 

What’s stopping you?

Food hospitality PR House of Rebels PR & marketing

Imagine be creative and stand out!

Onze ervaring op gebied van lifestyle en interieur zorgt voor een snelle en effectieve plan van aanpak en een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd.

Bel of email ons voor een afspraak op 020-3880042

of rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

[recaptcha]