(Nederlands) #PlayForPeace met The Body Shop!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hoewel de zomer net voorbij is, vullen de schappen zich langzamerhand alweer met kerstcollecties. Zo heeft ook The Body Shop dit jaar weer een prachtige collectie speciaal voor de feestdagen. Voor de lancering van deze collectie met als thema #PlayForPeace organiseerden House of Rebels samen met The Body Shop een pers event voor Nederlandse, Belgische en Franse pers.
House of Rebels - The Body Shop event 3

 

#PlayForPeace

Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder of bekijk de aftermovie hier!

 

Met het thema #PlayForPeace nodigt The Body Shop je uit om te spelen voor vrede. Maak het kind in jezelf wakker. Laat al je zorgen los, zet je verstand op nul en neem de tijd om te spelen! Dat is het idee dat The Body Shop met deze collectie wil overbrengen. Speel deze kerst mee met The Body Shop en ondersteun daarmee het PEACE PLAY PROJECT. The Body Shop is een samenwerkingsverband aangegaan met International Alert om jonge vluchtelingen te helpen zich weer kind te laten voelen. Met elke gekochte cadeauset uit de seizoenscollectie van The Body Shop help je vluchtelingenkinderen om een jaar lang op een veilige plek te spelen. Een echte kerstgedachte!

House of Rebels - The Body Shop event

 

Waar was het?!

Het event vond plaats in hartje Amsterdam, op het Rokin. De lichte ruimte in het Fashion For Good gebouw werd ’s ochtends omgetoverd tot een ruimte vol kleur en spelletjes. Er was een photobooth, een levensgroot boter-kaas-en-eieren spel en legoblokken om je inner child weer naar boven te halen. Dé finishing touch van de ruimte was de prachtige collectie die in de ruimte was uitgestald: kleurrijke giftsets en producten van de nieuwe seizoenscollectie.

 

De dag begon met een lunch voor persrelaties van magazines. De editors namen plaats aan de grote, witte tafels met prachtig opgedekte borden voor een gezonde lunch. De lunch paste perfect bij het thema: elk bord was een kleurrijk kunstwerkje. Tijdens de lunch kregen de persrelaties alle ins and outs te horen van deze nieuwe collectie. Diezelfde avond was er een diner georganiseerd waarbij online influencers informatie kregen over de #PlayForPeace collectie en een workshop kregen met de producten.

 

De collectie

De #PlayForPeace collectie is vanaf november 2017 verkrijgbaar. Deze collectie bevat de welbekende advent kalenders die The Body Shop ieder jaar uitbrengt en allerlei prachtige, gekleurde giftsets. Dat is niet alles, want er zijn ook veel losse producten verkrijgbaar zoals body butters in speciale kerstgeuren en kerstmake-up (denk: metallic, glitter, sterretjes). Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie? Stay tuned!

 

Nog meer leuk nieuws

The Body Shop kan in de prijzen vallen! Het merk is met maar liefst twee producten genomineerd voor de VROUW Awards. Help ons door te stemmen op het Banana Hair Mask in de categorie haarverzorging, en de Drops of Glow in de categorie Cosmetica!