(Nederlands) Vijf tips voor je bedrijfspagina op Facebook!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Facebook is het grootste social media medium ter wereld met meer dan een miljard actieve gebruikers! Via Facebook kan jij je doelgroep makkelijker bereiken en ben je onmisbaar voor de consument! Maar om die ‘onmisbaarheid’ te genereren heb je natuurlijk wel een aantal dingen nodig! Hieronder vijf tips om je Facebook populairder te maken bij de consument:

 

Tip 1

Tegenwoordig vertellen plaatjes meer dan teksten! Zoek een afbeelding waarin het duidelijk wordt wie je bent en waar je voor  staat. Wat is de boodschap die je wilt overbrengen? Kies voor een passende omslag foto, want visuele content wordt namelijk bijna altijd eerder waargenomen dan tekst.

 

Tip 2

Zorg dat je met regelmaat je updates plaatst. Maar post niet te veel. Zorg ervoor dat je niet meer dan 3 berichten per dag plaatst! Vind je het lastig om te bedenken wanneer je wat moet posten? Stel dan een contentkalender op. Zo houd je overzicht en variatie in je updates.

 

Tip 3

Zet een ‘call-to-action’ op je omslagfoto. Heb je een event, een aanbieding of wil je dat je fans je website bezoeken of zich inschrijven op je e-maillijst? Zet het op je omslagfoto.

 

Tip 4

Het instellen van ‘like content’. Als mensen naar de pagina gaan, kunnen ze alleen de eerste twee posts zien. Willen ze meer zien dan de eerste twee posts, dan moeten ze eerst de pagina liken. Op die manier genereer je makkelijker meer likes.

 

Tip 5

Zorg ervoor dat je minimaal twee posts per dag plaatst. Zo blijven je volgers op de hoogte en blijft jouw merk sneller in hun gedachten.

 

En ohja.. Als je dit toch gelezen hebt. Like ons op facebook! 😉

facebook-like-512-hor