Waarom een stage bij House of Rebels – PR en marketing

House of Rebels  Blog   Waarom een stage bij House of Rebels – PR en marketing

Waarom een stage bij House of Rebels – PR en marketing

Beste allemaal,

Vanaf nu kom ik (Sascha) het Beauty-team van House of Rebels versterken. Ik ben afgestudeerd als diëtist, maar heb besloten het roer volledig om te gooien. Richting journalistiek en PR is nu mijn doel. Waarom? Omdat het werk afwisselend is, uitdagend, je een netwerk opbouwt en altijd opzoek gaat naar iets vernieuwends.

Het mooie aan werkervaring op te doen bij House of Rebels is dat ik al mijn passies en opleidingen kan samen voegen in één werkomgeving. Naast diëtist ben ik ook schoonheidsspecialiste en visagiste, waardoor ik veel affiniteit heb met voeding, beauty, gezondheid en lifestyle. Precies waar House of Rebels voor staat.

De keuze om daarom stage te lopen bij ‘het PR bureau van Amsterdam’, was dan ook snel gemaakt.

Na werken bij House of Rebels heeft PR, marketing en Social Media geen geheimen meer voor mij. Ik leer alle ins en outs over PR, bloggers, vloggers, events, marketingstunts, persberichten, Photoshop etc. Naast een stage bij House of Rebels volg ik een cursus Journalistiek schrijven. Op deze manier kan ik doorgroeien in baanmogelijkheden wat ik leuk vind.

MEET THE NEW REBEL – Sascha
Ik ben Sascha, 25 jaar en woon in hartje “de Pijp”, Amsterdam. In het weekend ben ik vaak te vinden in Kopenhagen. Hier woont mijn Deense vriend en heb daar zelf ook even mogen wonen. Ik ben gek op de Deense mode en interieur. Dit is dan ook terug te zien in mijn kledingkast en in mijn appartement. Vanaf juli gaan we samenwonen in Amsterdam. In mijn vrije tijd kook ik graag, inkopen doe ik dan ook bij mij om de hoek, op de Albert Cuyp. Naast recepten uitproberen, schrijf ik zelf ook recepten. Om in vorm te blijven na al deze lekkernijen, yoga ik 4x per week en loop ik hard.

Ik ben opgegroeid als tuindersdochter en ben afgestudeerd als diëtist, waardoor ik mezelf een echte “Foodie” durf te noemen. Als schoonheidsspecialist/visagist heb ik voor diverse schoonheidssalons en merken gewerkt. Ik vind het heerlijk om mensen nog mooier te maken dan zij al zijn en net hun goede punten nog meer te accentueren. Het geeft mensen net dat stukje meer zelfvertrouwen. Het mooie aan dit vak is dat je er je creativiteit in kwijt kan en laat ik dat nou net zijn.