Wanna try True Superfood?

House of Rebels  Blog   Wanna try True Superfood?

Wanna try True Superfood?

Een gezonde en fitte levensstijl volhouden staat hoog op de prioriteitenlijst van velen. Voldoende mineralen en vitaminen zijn van belang voor een goede gezondheid en een vitaal gevoel. Met onze dagelijkse voeding krijgen we niet altijd voldoende van deze belangrijkste stoffen binnen. Voedingssupplementen en kruiden kunnen dan een goede aanvulling zijn. 
Vitals biedt voor de twijfelaars nog een extra steuntje in de rug, namelijk het True Superfood receptenboekje!


Receptenboekje
Het True Superfood receptenboekje is een boekje vol met heerlijke, inspirerende en gezonde recepten die True Superfood bevatten. Sommige recepten werden geschreven door enkele bekende Nederlandse healthbloggers die elk recept een gezonde touch geven. Zelfs vele guilty pleasure dessert kunnen op een gezonde manier gemaakt worden. Zo zijn er recepten voor o.a. heerlijke bliss balls, pancakes, tapenade, smoothie bowl & chocolate mousse. Puur genieten dus!
Elk recept komt met een bereidingswijze en ook een uniek stukje over de desbetreffende blogger om zo ook de persoon achter het recept wat beter te leren kennen. Wil je ook een recept uitproberen of het volledig receptenboekje nalezen? Klik dan hier!

Over True Superfood
True Superfood zijn 100% natuurlijk en biologisch. Geen goedkoop vulmateriaal, geen hulpstoffen, geen gentechniek en geen toegevoegde suikers of andere smaakstoffen. True Superfood bevat bovendien een zeer breed spectrum van fytonutriënten. Échte supervoeding dus! De ingrediënten zijn van biologische oorsprong, wat een zeldzaamheid is voor dit soort superfood blends. Daarnaast wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van wilde soorten en oerrassen, die nog rijker zijn aan voedingsstoffen dan de exemplaren die je doorgaans in de winkel aantreft. In True Superfood zit alleen het poeder van het sap van deze grassen. Op deze manier bevat het alleen de gemakkelijk verteerbare nutriënten en geen onverteerbare vezels.
Een mooie aanvulling op het dagelijks dieet dus, waar de groente toch veelal wordt gekookt, en zo fytonutriënten verloren gaan..

Over Vitals
Vitals is leverancier van zeer hoogwaardige voedingssupplementen. Speerpunten in de ontwikkeling van nieuwe producten zijn de dosering, werkzaamheid en opneembaarheid van de gezondheidsproducten. Naast het produceren van Vitals voedingssupplementen distribueert Vitals NANNYcare geitenmelk en Minami visoliesupplementen. De Vitals producten worden geadviseerd door gezondheidsprofessionals (zoals (natuur)geneeskundig en orthomoleculair artsen en therapeuten) en zijn verkrijgbaar bij de betere adviesdrogisterijen, natuurvoedingswinkels en vitaminespeciaalzaken.

Voor meer informatie over Vitals en haar producten: www.vitals.nl