Event Enrich Not Exploit – The Body Shop

House of Rebels  Blog   Event Enrich Not Exploit – The Body Shop

Event Enrich Not Exploit – The Body Shop

Maandag 15 februari was het zover, het Body Shop event!

The Body Shop had groot nieuws, het Enrich Not Exploit commitment werd onthuld, de nieuwe wereldwijde CSR strategie waarbij The Body Shop als doel heeft om het meest ethische en duurzame bedrijf ter wereld te worden. Deze commitment wil de nadruk niet alleen leggen op het verrijken van mensen, maar ook van de planeet, de biodiversiteit en de bronnen. The Body Shop wil haar assortiment op een eerlijke manier produceren en heeft voor 2020 doelstellingen opgesteld die zij gaat nastreven op het gebied van producten, mensen en milieu.

Het nieuwe commitment werd gepresenteerd op het persevent dat House of Rebels voor The Body Shop organiseerde. De reacties van zowel de journalisten die aanwezig waren bij de ochtendsessie als de bloggers van de avondsessie waren lovend. Klik hier voor meer informatie over het commitment.

Naast de nieuwe commitent werden ook nog vier bijzondere nieuwe productlijnen aangekondigd – waarover later meer – en kreeg de pers een heerlijke ontbijt en lunch voorgeschoteld verzorgd voor Amsterdam Flavours. Botanist Jennifer Hirsch – wat weet zij veel over planten – was overgekomen uit Londen om te vertellen over de verschillende ingrediënten die in deze producten zijn gebruikt. Heel bijzonder om bijvoorbeeld te horen dat de HEMP plant vier keer zo effectief is in het vastleggen van kooldioxide dan bomen kunnen!

De ochtendsessie met heerlijk ontbijt verzorgd door Amsterdam Flavours voor de journalisten en de avondsessie voor bloggers leverde veel enthousiaste reacties op. Hierbij alvast wat eerste publicaties en posts van de genodigden: