title image

Events

Eventbureau Amsterdam | House of Rebels

 

House of Rebels ziet – als eventbureau Amsterdam – een event als een belangrijk onderdeel van het totale pr- of marketingcommunicatieplan. Een event dient een positieve en unieke belevenis te zijn waar u een relatie opbouwt met uw doelgroep waardoor uiteindelijk de deelnemer een vriend van het merk wordt en erover gaat praten in zijn of haar netwerk. Op die manier vergroot u de geloofwaardigheid van – en de betrokkenheid bij – uw merk, product of dienst.

 

Een goed concept en feilloze uitvoering zijn de voorwaarden voor het succes. Een concept moet verrassend en creatief zijn, maar ook doeltreffend en in lijn met de totale marketingcommunicatieboodschap. Alles moet als een puzzel in elkaar vallen tot in de kleinste details. Dat is één van de sterke punten van House of Rebels!

 

We denken graag mee over het totaal concept en de invulling van het programma om deze door te vertalen in de benodigde communicatiemiddelen zoals de uitnodiging, het programmaboekje, de website en op social media. Daarnaast zullen we on-site alles tijdens het event in goede banen leiden.

Activiteiten eventbureau House of Rebels

 

Marketingevents
Marketingevents zoals events om uw merk en uw doelgroep samen te brengen of een event ter ere van een jubileum voor relaties, klanten, pers en personeel.

 

Pr- en persevents
Een introductie, het grote moment voor uw nieuwe product of collectie. Wij bedenken een gedetailleerd en creatief event, zorgen dat de relevante pers aanwezig is en regelen de totale organisatie van A tot Z.

 

Retail promoties
Campagnes ontwikkelen gericht op uw potentiële doelgroep. Zowel online acties als instore/retailpromoties.

 

Goodiebag samenstellen
Het event goed afsluiten en de juiste indruk achterlaten? Een kwalitatief goed gevulde goodiebag met gerelateerde items kan hierbij niet ontbreken. Met kennis van de merken, de bijbehorende doelgroep en een groot netwerk stellen wij voor u de ideale goodiebag samen.

House of Rebels organiseert spraakmakende consumenten-, pers- en business-to-businessevents.

 

Imagine, be creative and stand out!

 

House of Rebels eventmanagement:

 

  • Marketingevents
  • Pr- en persevents
  • Retailpromoties
  • Business-to-businessevents
  • Goodiebags en giftsuites

 

Bel of e-mail ons voor een afspraak op:

What’s stopping you?

Event bureau Amsterdam | Food PR

Pop-up Vinegar Bar

event bureau amsterdam - persevent - House of Rebels

House of Rebels pers opendag

Regelmatig organiseert House of Rebels een eigen pers opendag waar merken hun producten en nieuws kunnen laten zien aan de influencers en de pers die langskomen tijdens het event.

 

Meer weten? Lees hier verder voor een eerste indruk van voorgaande edities!