title image

Events

Event bureau Amsterdam | House of Rebels

 

House of Rebels ziet – als event bureau Amsterdam – een event als een belangrijk onderdeel van het totale marketingcommunicatie of PR plan. Een event dient een positieve en unieke belevenis te zijn waar u een relatie opbouwt met uw doelgroep waardoor uiteindelijk de deelnemer een vriend van het merk wordt en er over gaat praten in zijn of haar netwerk. Op die manier vergroot u de geloofwaardigheid van en de betrokkenheid bij uw merk, product of dienst.

 

Een goed concept en feilloze uitvoering zijn de voorwaarden voor het succes. Een concept moet verrassend en creatief zijn maar ook doeltreffend en in lijn met de totale marketingcommunicatie boodschap. Alles moet als een puzzel in elkaar vallen tot in de kleinste details. En dat is één van de sterke punten van House of Rebels!

 

We denken graag mee over het totaal concept en de invulling van het programma om deze door te vertalen in de benodigde communicatiemiddelen zoals de uitnodiging, het programmaboekje, de website en op social media. Daarnaast zullen we on-site alles tijdens het event in goede banen leiden.

Activiteiten event bureau House of Rebels

 

Marketingevents
Marketingevents zoals events om uw merk en haar doelgroep samen te brengen of een event ter ere van een jubileum voor relaties, klanten, pers en personeel.

 

PR / pers events
Een introductie, het grote moment voor uw nieuwe product of collectie. Wij bedenken een gedetailleerd en creatief event, zorgen dat de relevante pers aanwezig is en regelen de totale organisatie van A tot Z.

 

Retail promoties
Campagnes ontwikkelen gericht op uw potentiële doelgroep. Zowel online acties als instore/ retail promoties.

 

Goodiebag samenstellen
Het event goed afsluiten en de juiste indruk achterlaten? Een kwalitatief goed gevulde goodiebag met gerelateerde items kan hierbij niet ontbreken. Met kennis van de merken, de bijbehorende doelgroep en een groot netwerk stellen wij voor u de ideale goodiebag samen.

House of Rebels organiseert spraakmakende consumenten, pers en business-to-business events.

 

Imagine, be creative and stand out!

 

House of Rebels event management:

 

  • Marketingevents
  • PR/ persevents
  • Retailpromoties
  • Business-to-business events
  • Goodiebags en giftsuites

 

Bel of email ons voor een afspraak op:

What’s stopping you?

Event bureau Amsterdam | Food PR

Pop-up Vinegar Bar

event bureau amsterdam - persevent - House of Rebels

House of Rebels pers open dag

Regelmatig organiseert House of Rebels een eigen pers open dag waar merken hun producten en nieuws kunnen laten zien aan de influencers en de pers die langskomen tijdens het event.

 

Meer weten? Lees hier verder voor een eerste indruk van voorgaande edities!

PR & event bureau nodig?

Imagine, be creative and stand out!

Bel of email ons voor een afspraak …

telefonisch op 020 – 38 800 42

of per mail via rebels@houseofrebels.com.

 

What’s stopping you?

Contactformulier

[recaptcha]

Testimonial Fourtosix/ Cold Method
House of Rebels verzorgt PR en fashionshows voor Cold Method.
“De afgelopen jaren hebben wij vaak hulp gehad van de Rebels om ons te helpen met het hele PR traject dat nodig was voor onze Fashion shows van Cold Method  op de Amsterdam fashion week. Van het samenstellen van een perslijst tot aan het maken van een seating plan, door hun brede ervaring kunnen zij zeer uitlopende diensten leveren. Doordat zij zeer flexibel zijn en custom made oplossingen kunnen bedenken zijn de Rebels voor ons de ideale partner.” Milene Tjong, marketing manager Cold Method

Testimonial Restaurant het Bosch
House of Rebels verzorgt de marketingcommunicatie, PR en diverse gastronomische events voor het Bosch.
“House of Rebels is een bijzonder bureau want ze denken mee met de grote lijnen en letten op details. De kwaliteit van bijvoorbeeld mijn site/ FB en PR moeten in lijn zijn met alles wat wij doen bij Het Bosch en dat voelt dit bureau perfect aan! Daarnaast organiseren we zeer leuke en succesvolle evenementen samen zoals 11 Michelinsterren: Altijd creatief en anders en altijd kwalitatief tot in de puntjes geregeld met een groots effect in PR! Zoals ze zelf zeggen: ‘Rebels with a cause’!” Ferry van Houten, eigenaar restaurant/ marina het Bosch