title image

Rebels en Food

Pr en marketingbureau voor de foodbranche

House of Rebels als pr- en marketingbureau voor food, ademt alles wat met eten en drinken te maken heeft! Het foodteam van ons pr- en marketingbureau wordt gedreven door een culinaire passie, wat ons dé partner bij uitstek maakt voor alles op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Wij werken samen met diverse merken en horecagelegenheden aan een duidelijke positionering en brengen het gewenste imago vervolgens over op de juiste doelgroep.

Rebels gaan met veel liefde aan de slag voor verschillende food- en drankmerken en brengen nieuwe en bestaande producten op een creatieve manier onder de aandacht bij pers en influencers. Voor Social Media bedenken wij de posts die passen bij het merkimago en verzorgen wij de community management. Daarnaast ondersteunen we bij de ontwikkeling van brochures, websites en overige on- en offline marketingtools.

Ook ontwikkelt House of Rebels complete pr-trajecten bij een opening van een nieuwe horecazaak. Wij verzorgen de volledig de social mediakanalen. Ook ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgevers bijzondere events die we op laten vallen in de professionele-, culinaire- en /of lifestyle mediakanalen.

Food PR & marketing

Imagine, be creative and stand out!

Onze voorliefde en interesse op het gebied van food, drinks en hospitality zorgt ervoor dat wij als prbureau voor de foodbranche snel een adequaat plan van aanpak maken passend bij deze specifieke branche. Dit zorgt voor een zichtbaar resultaat binnen een afzienbare tijd.

Email ons voor een afspraak op rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

PR bureau food | Stockon - House of Rebels

Klanten & projecten

Testimonials

House of Rebels staat op elk moment van de dag klaar voor ons en denkt onze concepten uit.

House of Rebels staat op elk moment van de dag klaar voor ons en denkt onze concepten uit.

"Waarom wij voor HoR hebben gekozen? Zij brengen ons merk over aan ons doelpubliek zoals ze met ons samenwerken: jong, dynamisch, fun en vooral persoonlijk. HoR staat op elk moment van de dag klaar voor ons en denkt mee onze concepten uit."

-Tess van Veer , Marketing & PR

Het Bosch: Kwalitatief en effectief!

Het Bosch: Kwalitatief en effectief!

House of Rebels is een bijzonder bureau want ze denken mee met de grote lijnen en letten op details. De kwaliteit van bijvoorbeeld mijn site/ FB en PR moeten in lijn zijn met alles wat wij doen bij Het Bosch en dat voelt dit bureau perfect aan! Daarnaast organiseren we zeer leuke en succesvolle evenementen samen zoals 11 Michelinsterren: Altijd creatief en anders en altijd kwalitatief tot in de puntjes geregeld met een groots effect in PR! Zoals ze zelf zeggen: 'Rebels with a cause'!

-Ferry van Houten , Eigenaar restaurant/marina Het Bosch

Covent Garden Catering: Complimenten!

Covent Garden Catering: Big thanks!

Dank je wel House of Rebels/ Nicoline Schipper voor onze prachtige website. Ik vond het geweldig om met je samen te werken. Je voelde direct aan welke sfeer ik mijn website wilde laten uitstralen! Je advies en professionaliteit zorgde ervoor dat ik je blindelings vertrouwde …. en het resultaat mag er wezen! Sinds gisteren in de lucht en de complimenten vliegen om mijn oren. Nogmaals bedankt … Nicoline je bent echt een vakvrouw!!"

-Greg en Nicolette Manning , Greg en Nicolette Manning

Restaurant C over House of Rebels

Restaurant C about House of Rebels

Dankzij de contacten van House of Rebels zijn wij veelvuldig in de spotlights terecht gekomen bij de pers, bloggers en in de hotelsector. Wij zijn zeker van mening dat jullie een belangrijk aandeel hebben in het succes tot nu toe!

-