title image

Rebels & Food/ Drinks

House of Rebels ademt alles wat met eten en horeca te maken heeft! Ons food team wordt gedreven door een culinaire passie, wat ons dé partner bij uitstek maakt voor alles op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Wij werken samen met diverse horecagelegenheden aan een duidelijke positionering, en brengen het gewenste imago vervolgens over op de juiste doelgroep. Zo ontwikkelt House of Rebels complete PR trajecten bij een opening en ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgevers bijzondere events die we op laten vallen in de professionele culinaire en/of lifestyle media.

 

Ook gaan de Rebels met veel liefde aan de slag voor verschillende food merken en brengen wij nieuwe en bestaande producten op een creatieve manier onder de aandacht. Daarnaast ondersteunen we bij de ontwikkeling van brochures, websites en overige on- en offline marketingtools en geven we gedegen en persoonlijk advies.

Bel of email ons voor een afspraak op 020-38 800 42

of ellis@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

Onze klanten

Testimonials

Het Bosch: Kwalitatief en effectief!

Het Bosch: Kwalitatief en effectief!

House of Rebels is een bijzonder bureau want ze denken mee met de grote lijnen en letten op details. De kwaliteit van bijvoorbeeld mijn site/ FB en PR moeten in lijn zijn met alles wat wij doen bij Het Bosch en dat voelt dit bureau perfect aan! Daarnaast organiseren we zeer leuke en succesvolle evenementen samen zoals 11 Michelinsterren: Altijd creatief en anders en altijd kwalitatief tot in de puntjes geregeld met een groots effect in PR! Zoals ze zelf zeggen: 'Rebels with a cause'!

-Ferry van Houten , Eigenaar restaurant/marina Het Bosch

Covent Garden Catering: Complimenten!

Covent Garden Catering: Big thanks!

Dank je wel House of Rebels/ Nicoline Schipper voor onze prachtige website. Ik vond het geweldig om met je samen te werken. Je voelde direct aan welke sfeer ik mijn website wilde laten uitstralen! Je advies en professionaliteit zorgde ervoor dat ik je blindelings vertrouwde …. en het resultaat mag er wezen! Sinds gisteren in de lucht en de complimenten vliegen om mijn oren. Nogmaals bedankt … Nicoline je bent echt een vakvrouw!!"

-Greg en Nicolette Manning , Greg en Nicolette Manning

Restaurant C over House of Rebels

Restaurant C about House of Rebels

Dankzij de contacten van House of Rebels zijn wij veelvuldig in de spotlights terecht gekomen bij de pers, bloggers en in de hotelsector. Wij zijn zeker van mening dat jullie een belangrijk aandeel hebben in het succes tot nu toe!

-

Contact ons

Imagine, be creative and stand out!

Onze voorliefde en interesse op het gebied van Food en Hospitality zorgt voor de juiste plan van aanpak passend bij deze specifieke branche en een zichtbaar resultaat binnen een bepaalde tijd.

Bel of email ons voor een afspraak op 020-38 800 42 of ellis@houseofrebels.com.

What’s stopping you?