AMAZING ACTIVITIES | House of Rebels Foodbox voor PR zichtbaarheid

De PR Foodbox van House of Rebels is afgelopen week wederom verstuurd naar een aantal influencers. De box bestond uit vijf uiteenlopende merken. Van heerlijke drankjes tot eetbare insecten, er zit genoeg in om te ontdekken. 25 persrelaties hebben onze box weer ontvangen en tot nu toe hebben wij een hoop lovende reacties ontvangen over de box.

Deze editie van de House of Rebels PR Foodbox bevatte:

1. Saffraan van Vitals. Saffraan draagt bij aan een positieve gemoedstoestand.
2. Oh My Pie! Het boek vol met glutenvrije recepten. Marike Bol wil met haar boek laten zien dat iedereen kan genieten van een feestje of je nu een allergie of intolerantie hebt of niet!
3. Weiproteïne concentraat van Pulsin. Dit proteïnepoeder is ideaal voor het verrijken van zoete voedingswaren. Bevat wel 82% proteïne, is vegetarisch, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen.
4. Fever-Tree Clementine Tonic Water. Deze tonic heeft een heerlijke duidelijke smaak van citrusvruchten met een hint van kaneel, hierdoor heerlijk bij een winterse borrel!
5. Jimini’s eetbare insecten. Ontdek Jimini’s proteïne pasta en energy bars gemaakt met insecten meel. Durf jij de knapperige eetbare spicy Buffalo wormen uit te proberen?

 

Heerlijk toch?

Foodbox House of Rebels

Merk informatie

In de winter is de gemoedstoestand niet altijd even positief, maar daar kan Saffraan van Vitals mee helpen. Ook het boek Oh My Pie van Marike Bol is zeker een aanrader. Heerlijke taarten, gemaakt van heerlijke ingrediënten. De Wei proteïne van Pulsin is daarnaast ideaal voor sporters of als je gewoon wat extra proteïne binnen wilt krijgen. Gin Tonics zijn bijna niet meer weg te denken. Het is een echte hype en wel met een reden. Met de Tonic Waters van Fever-Tree is je G&T altijd goed! Tot slot en misschien wel het meest spraakmakende merk van de Foodbox: Jimini’s. De eetbare insecten zullen niet voor iedereen de eerste keus zijn, maar het is echt niet zo eng als het lijkt en ook nog eens erg verantwoord. Het eten van insecten is namelijk goed voor het milieu en als het gefrituurd is of verwerkt in de pasta, merk je niet eens dat je insecten eet. Jimini’s heeft er ook nog lekkere smaken aan toegevoegd, zoals knoflook of soja. Durf jij het aan?

 

Eerste resultaten: heel veel online zichtbaarheid!

Na het versturen van PR-pakketten volgt er natuurlijk een spannend tijd: het afwachten van publicaties. Al snel werden we overweldigd door alle Instagram Stories! De volgende dag plaatsten onder andere Charlie’s Kitchen (44.800 volgers) en Cotton and Cream (40.500 volgers) Instagram Stories van de Foodbox! Door de krachten van mooie merken te bundelen én door onze selectie van relevante ontvangers is er in korte tijd en voor een relatief kleine investering sprake van een enorm groot bereik bij een relevante doelgroep!

Interesse?

Volgende keer meedoen in de PR Foodbox of juist deze als pers relatie een keer ontvangen? Neem dan contact met ons op!