Gadget: Livescribe pen

House of Rebels  Blog   Gadget: Livescribe pen

Gadget: Livescribe pen

Imagine dit: je moet notuleren! BORING, een lamme hand en waarschijnlijk de helft niet bij kunnen houden…. De oplossing is nu hier: de Livescribe Smartpen! Wij als marketingbureau met een hart voor gadgets zetten ook de wetenswaardigheden van deze wonderbaarlijke uitvinding even voor je een rijtje!

De Livescribe Smartpen is een pen gelinkt met een computer. Wat jij schrijft, wordt automatisch gedigitaliseerd en als je wilt van geschreven naar een ‘getikte’ tekst overgezet. Daarnaast heeft deze pen een ingebouwde voice recorder, zodat het hele gesprek kan worden opgenomen. Ideaal! Wil je de audio pas terug luisteren van bijvoorbeeld minuut 14, dat kan heel makkelijk: je tikt met je pen de geschreven tekst aan en de audio begint op dat punt. De Wi-Fi variant biedt ook de mogelijkheid om de notitie direct te openen op je device, zodat kantoor gelijk kan meekijken/luisteren …. wat een uitvinding!

De Livescribe Smartpen is verkrijgbaar in verschillende varianten voor een bedrag tussen de 130€ en 300€. Ga jij hem halen? Wij zijn al geweest! And I promise you: de Livescribe Smartpen is your best friend in life zowel privé als zakelijk!

www.livescribe.com/nl