Gezellig op de bank?!

Herfst is alweer aangebroken, de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van kleur, de paddenstoelen schieten uit de grond, de temperaturen dalen en tijdens stevige regenbuien kan de zon weer spontaan doorkomen.

Op een regenachtige dag klinkt neerploffen op de bank erg aantrekkelijk.

Toch kan dit stiekem enigszins tot verveling zorgen. Maar niet getreurd, bij House of Rebels hebben we de perfecte oplossingen om de dag gezellig op de bank te spenderen!

Loewe - House of Rebels

Televisie

Wat beter te doen op de bank dan TV kijken: uren Netflix-en, films kijken en je lievelings programma’s/series terug kijken. Dit wordt allemaal toch een stuk leuker met een prachtige, high-tech televisie? Loewe is dé televisie met alle antwoorden: ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en zo min mogelijk energie te verbruiken, modulaire technologie, premiummaterialen en een tijdloos design. Dat noemen we nog eens een tv!

 

Apps

Op de bank kijken we regelmatig op ons telefoon om te kijken of er nieuwe posts, berichten en updates binnenkomen. Een van de apps die over het algemeen vaak wordt gebruikt is Instagram. Instagram is een van de vele platforms om inspiratie op te doen en nieuwe snufjes te ontdekken. Wij, House of Rebels kunnen hierbij zeker een handje helpen! Zo posten wij dagelijks op ons eigen Instagram account @houseofrebels, de nieuwste producten, leukste quotes, mooiste plaatjes en top events, zoals recentelijk ons eigen Kerst Persevent! Volg ons en stay up to date!  

House of Rebels Instagram Post

Less is more

Zo zijn er natuurlijk nog vele andere opties om een regenachtige dag door te brengen. Denk aan: spelletjes, online shoppen, bellen of gewoon een get-together organiseren met vrienden! Toch zin om naar buiten te gaan? Groot gelijk, want: Rain is just confetti from the sky!