Griezelen op Halloween

De engste dag van het jaar

Het is weer Halloween, misschien wel de engste dag van het jaar. Langs de deuren voor trick or treat of verkleedpartijen, in Amerika al jaren een groot succes. Ook in Nederland begint Halloween langzaam een opmars te maken.

halloweenhouseofrebelsEn wat is nou Halloween zonder pompoenen en griezelige verkleedkleren.

Dinsdagavond gaan in de Verenigde Staten en Canada weer miljoenen kinderen de deuren langs voor de jaarlijkse trick-or-treat. Halloween wordt elk jaar op 31 oktober gevierd, aan de vooravond van de christelijke feestdag Allerheiligen.

De naam Halloween werd voor het eerst gebruikt in het 16e eeuwse Schotland. Halloween is een verbastering van All Hallows’ Even, de avond voor Allerheiligen.

 

Lekker thuis genieten

Als je geen zin hebt om in de kou langs de deuren te gaan, kun je altijd nog thuis genieten van Halloween. Bijvoorbeeld met de Vanilla Pumpkin range van de Bodyshop of de Pumpin Spice Koffie scrub van DIY Soap. Heerlijke producten om jezelf te verwennen tijdens Halloween, want wie zei dat Halloween altijd griezelig moet zijn?

2. The Body Shop 2017- vanilla pumpkin - house of rebels

 

 

The Bodyshop heeft dit jaar een special edition Vanilla Pumpkin range, geïnspireerd
op vers gebakken lekkernije

n. Het bevat een geweldige mix van herfstige aroma’s. Het heeft een typische pompoen-geur, vanille uit Madagascar, en tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. Deze heerlijke collectie is 100% VEGETARISCH en twee van de producten zijn zelfs 100% VEGAN – dat is nog eens genieten zonder schuldgevoel!

3. DIY soap - Pumpkin spice - houseofrebels

 

DIY Soap heeft speciaal voor de gure herfstdagen en opkomende Halloween festiviteiten de heerlijke Pumpkin Spice Koffie scrub ontwikkeld. In combinatie met de Nigella Oil, gemaakt van zwart komijnzaad, zorgen deze producten voor een heerlijke gevoede en gladde huid. Deze Halloween heb jij geen droge schilferige huid meer, maar ga je voor een spookachtig zacht huidje!

 

Pompoenen liefde

Halloween is onlosmakelijk verbonden met pompoen. Traditiegetrouw worden pompoenen uitgehold en uitgesneden in de vorm van enge gezichten. Met behulp van een kaarsje kan deze vervolgens gebruikt worden als lantaarn. De lantaarns staan symbool voor de heiligen en zouden kwade geesten verdrijven. Pompoenen worden tijdens Halloween niet alleen omgebouwd tot lantaarn, ook zien we het veel terug in de keuken en onze skincare. De pompoensoep staat te pruttelen op het vuur terwijl we een slokje nemen van onze Pumpkin Spice latte. En nu kunnen we dit dankzij DIY Soap ook voortzetten in de heerlijke en natuurlijke Pumpkin Spice Koffie Scrub.

halloweenhouseofrebels