De Foodbox van House of Rebels!

De Foodbox van House of Rebels!

Afgelopen zomer heeft House of Rebels haar eerste Foodbox gelanceerd! Dé box om kennis te maken met (nieuwe) producten van merken uit ons portfolio op het gebied van food. Wie vindt het nou niet leuk om een doos vol lekkers cadeau te krijgen?

 

In de eerste editie van onze Foodbox lieten we bloggers en influencers kennis maken met 6 heerlijke producten van 6 uiteenlopende merken: Groupon, Vitals, Simon Lévelt, Atlas Argan, CHOVE en Waterfront Chill & Groove.

 

De producten
De House of Rebels Foodbox bevatte:

  1. Een Groupon voucher ter waarde van €30,-, voor een lekkere high tea, of misschien wel voor een leuke cocktailworkshop samen met je vrienden. Maar natuurlijk kan je ook gewoon voor een heerlijke lunch of diner kiezen in één van de vele restaurants door heel Nederland!
  2. True Superfood van Vitals. True Superfood biedt een brede aanvulling van nutriënten uit biologische en plantaardige supervoeding. Lekker en handig voor in een zomerse smoothie!
  3. Thee van Simon Lévelt. De jasmijn parels zijn met de hand gevormd en ontvouwen zich in warm water als een heerlijk geurend blad. Ideaal, want je hebt er geen theefilter voor nodig!
  4. De culinaire arganolie van Atlas Argan. Culinaire arganolie is één van de gezondste, meest voedzame oliesoorten die er is. Wist je dat arganolie tot drie keer meer omegavetzuren bevat dan olijfolie?
  5. Chocolade van CHOVE. CHOVE staat voor CHOcolate loVE. CHOVE maakt overheerlijke chocolaatjes en petitfourtjes gebaseerd op Griekse recepten. In Griekenland noemt men dit glyka, wat voor lekkernij/zoetigheid staat. Alle producten van CHOVE zijn hand- en huisgemaakt op basis van chocolade.
  6. Last but not least, een flyer van het culinaire muziekevent Waterfront Chill & Groove, wat plaatsvond op 21, 22 en 23 juli. Gasten werden ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en culinaire heerlijkheden samenkwamen op een unieke plek in Amsterdam.

 

Het succes

Het resultaat? Enorm veel leuke reacties van de persrelaties en heel wat aandacht op social media en blogs! Oh my Foodness is een van de vele influencers die een leuke post over de Foodbox heeft gedaan!

Publicatie Foodbox - Oh my Foodness

Ook HerHealth heeft niet alleen een Instagram post gedaan met producten van de Foodbox, maar ook nog eens een Instagram Story! En zo zijn er nog velen!

 

Next time?

Pers en ook zo’n fan van de House of Rebels Foodbox?

Houdt ons in de gaten en wie weet ben jij wel een van de gelukkige die de Foodbox de volgende keer mag uitpakken! Meedoen als merk kan natuurlijk ook altijd :).