I LOVE YOU DAD! #fathersday

House of Rebels  Blog   I LOVE YOU DAD! #fathersday

I LOVE YOU DAD! #fathersday

Over een paar dagen is het Vaderdag. Dé dag dat we onze vaders massaal in het zonnetje zetten. Toch? Geef jij je vader net als ieder jaar weer een paar sokken? Maak je een ontbijtje op bed? Of heb je nog helemaal geen idee? Voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken, hebben wij onze ultieme vaderdagscadeautjes even op een rijtje gezet!

Groupon
Heeft je vader genoeg sokken en ben jij op zoek naar een last-minute oplossing? Op Groupon vind je de leukste cadeaus voor de liefste papa’s! Zo kan je samen bijkletsen bij een lekker etentje of een wine-tasting. Is jouw papa een echte dare-devil? Dan durft hij vast wel een vliegtuig, Porsche of Ferrari besturen! Toch liever wat rustiger aan? Kijk dan even bij de weekendjes weg of welness-deals want op Groupon vind je voor elke papa het geschikte cadeau!

House of Rebels tipt Atlas Argan AftershaveAtlas Argan
Altijd last van een trekkend of prikkelend gevoel na het scheren? Twijfel dan niet en probeer de Atlas Argan aftershave eens uit. Deze aftershave is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen alcohol, waardoor mannen het trekkende of prikkelende gevoel niet of nauwelijks zullen ervaren! Omdat er aan de aftershave munt is toegevoegd, heb je achteraf een heerlijk fris en tintelend gevoel. Atlas Argan aftershave beschermt en hydrateert de huid na het scheren door middel van oliezuur uit Arganolie. – €17,95

The Body Shop
Met een lekker geurtje sla je nooit de bal is, toch? Neem dan zeker eens een kijkje bij The Body Shop. Want wat velen niet weten is dat The Body Shop ook een geurenlijn heeft voor mannen. Zo zijn er verschillende eau de toilettes verkrijgbaar in frisse geuren, maar ook zijn er heel wat parfums beschikbaar in een stoerdere sportvariant. Vindt je vader al die flesjes parfum teveel gedoe? Dan kan je hem altijd nog een plezier doen met een geparfumeerde showergel of bodymilk.

Anodyne
Is jouw vader een manusje van alles en kan hij onmogelijk stil zitten? Houdt hij ervan om op zondagmiddag een rondje te fietsen? Of kan hij zich de dag nadien, door rug-en nekklachten, dan niet meer bewegen? Wij hebben de oplossing: doe je vader een shirt van Anodyne cadeau! Enkel aantrekken en de kleding maakt onmiddellijk een rechte lichaamshouding mogelijk! Zo simpel kan het verbeteren van een slechte lichaamshouding zijn.

Lucis Lamp
Een weekend kamperen of een buiten picknick? Is jouw vader een echt buitenmens? Met de draadloze Lucis LED Lamp van Innovative Brands geef je elke gelegenheid kleur. De mobiele Dutch Design Lamp brandt met slechts 4 uur opladen tot wel 80 uur, biedt keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en is niet bang voor water of vuil. Onhandig om overal een lamp mee te nemen? Juist niet! De Lucis Lamp komt met een handige draagzak en ophanghaak. Voor wie graag buiten een flesje open maakt komt de Lucis Lamp ook met een kurk die je op elke fles kan vastzetten! PS: ook je telefoon kan je via deze lamp opladen!