SPOTLIGHT | New Rebel INIKA

Met veel enthousiasme stellen wij graag onze nieuwe Rebel in the House aan je voor: INIKA! . INIKA heeft voor House of Rebels gekozen vanwege haar behoefte aan meer bekendheid en meer zichtbaarheid. Ons beauty PR team ziet veel mogelijkheden.

INIKA

INIKA is een cosmetica-merk met 100% natuurlijke producten op basis van minerale pigmenten. Wij zijn enorm blij dat we voor dit nieuwe, prachtige merk aan de slag mogen! De beauty-rebels zullen INIKA ondersteunen op gebied van PR, om zo meer zichtbaarheid en naamsbekendheid te genereren in Nederland. Wil je meer weten over INIKA? Lees dan verder.

 

Het verhaal van INIKA

INIKA is in 2006 opgericht in Australië. Het merk is echt een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens én milieu. Alle producten van INIKA zijn daarom vegan, cruelty free, halal én gifvrij! De filosofie van INIKA is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up creëren voor een natuurlijke uitstraling. Goede kwaliteit vindt INIKA hierbij erg belangrijk en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van rijke minerale pigmenten. De belofte van INIKA is simpel: het hele assortiment is gezond en veilig. Mooi is gezond!

 

 

De producten van INIKA

INIKA biedt een volledig assortiment aan kwalitatief hoogwaardige make-up. Van losse minerale foundations, vloeibare foundations tot highlighters en verschillende tinten oogschaduw – INIKA heeft het! Het merk ontwerpt bovendien make-up voor iedere vrouw ter wereld, en biedt daarom een zeer uitgebreid assortiment aan kleuren, ook voor de donkere huid. Met de producten van INIKA kun je met veel zelfvertrouwen de dag beginnen, jezelf blijven, op je best zijn en dat alles zonder enige compromissen te moeten sluiten. Zo bevatten de producten onder andere geen minerale oliën, geen dierlijke ingrediënten, geen parabenen, synthetische geuren en kleuren én geen sulfaten. Daarom is het merk zelfs geschikt voor de gevoelige huid!

INIKA new rebel house of rebels

 

INIKA is pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar bij Biocare Online. Op het House of Rebels persevent in september 2017 heeft INIKA haar producten voor het eerst aan pers gepresenteerd.