INSIGHT | 3 TIPS VOOR IJZERSTERKE PR IN DE ZOMER

INSIGHT | 3 TIPS VOOR IJZERSTERKE PR IN DE ZOMER

Ah heerlijk, de zomer is in volle gang! De komkommertijd is aangebroken, oftewel: de maanden waarin er weinig interessante gebeurtenissen plaatsvinden. We gaan allemaal naar buiten om van de zeldzame zonnige dagen te genieten. Gezellig picknicken en verfrissende cocktails drinken bij het zwembad – het leven is goed!

 

Mediabereik in de zomer

In deze trage komkommermaanden zijn velen in de mediawereld op vakantie en kan het nutteloos lijken om moeite te doen voor mediabereik. Menigeen verlaat ons kikkerlandje om te vertoeven in het warme buitenland. Maar is het wel zo verstandig om de hele zomerperiode heerlijk te luieren? Wij vinden van niet! Wees juist degene die de concurrentie voor is en het anders aanpakt.

 

Werk vooruit!

Tijdens de langzame zomermaanden hoef jij niet stil te staan. Het is de ideale periode om jouw PR-strategieën af te stoffen, leuke contentideeën te bedenken, en om inspanningen te verrichten voor zichtbaarheid bij online- en offline media. Zoek contact met je vergeten netwerk, ga gezellig borrelen met nieuwe connecties, neem de resultaten van het jaar onder de loep en brainstorm over nieuwe creatieve ideeën om jouw verhaal te vertellen. Er zijn vele manieren om vooruitgang te boeken en PR-kansen te pakken tijdens de zomerdagen!

 

 

DOWNLOAD ‘M GRATIS

Waar wacht je nog op? Gebruik onze handige download waarin je 3 tips opvolgt om jouw PR een zomerboost te geven! Dus warm jouw PR- en communicatiespieren op en let’s get started!