Insights | Je website optimaliseren doe je zo

Naast PR en Marketing ondersteuning bieden wij ook ondersteuning op het gebied van online marketing en websites. Voor een van onze klanten, NONIQUE, hebben wij geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe website. De website heeft hiervoor een geheel nieuwe look een feel gekregen die goed aansluit bij het merk en de doelgroep. Ook is onder andere het gebruikersgemak van de website drastisch verbeterd en hebben we de site middels SEO geoptimaliseerd voor Google.

Over NONIQUE

NONIQUE is een vegan verzorgingsmerk uit Duitsland. De producten van NONIQUE passen goed bij de huidige cosmetica-trends en ook de verpakkingen hebben onlangs een nieuwe, moderne look gekregen. Hoog tijd om ook de website, die een verouderde uitstraling had, te voorzien van een make-over! De website had een zakelijke, ouderwetse look en feel en paste totaal niet bij de doelgroep en het concept. Ontzettend zonde, want je website is natuurlijk een van de belangrijkste visitekaartjes van je merk!

Website optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat de website van NONIQUE beter past bij het merk en de doelgroep, hebben we deze voorzien van een jongere, moderne uitstraling. Daarnaast hebben we het gebruikersgemak verbeterd door de indeling op een logische wijze aan te passen en ervoor te zorgen dat alles makkelijk vindbaar en klikbaar is. Het resultaat? Een jonge en frisse website met een touch of green – precies waar het merk voor staat. De looks van een website zijn uiteraard erg belangrijk, maar de vindbaarheid moet niet worden vergeten! We hebben daarom ook alle webteksten herschreven en aangepast, zodat de website beter vindbaar is via zoekmachines.

Tips of meer hulp nodig?

Kun jij net als NONIQUE ondersteuning gebruiken op het gebied van SEO, website optimalisatie en/of social media? Op de website hebben we een blogpost staan met nog meer tips over hoe je jouw website onweerstaanbaar kunt maken. Uiteraard willen wij je ook maar al te graag helpen. Voel je meer dan welkom om contact met ons op te nemen!